kacaaba kacaaba komentáře u knih

Nejkrásnější kouzlo Nejkrásnější kouzlo Jayne Ann Krentz

Taková klasická harlequinka. Neurazí, nenadchne.

21.10.2017 2 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Další pohodové čtení. Žádná velká sláva, od začátku se ví jak to dopadne, ale přesto se to čte hezky. Příjemně strávený večer s knihou.

21.08.2017 4 z 5

Průvodce Průvodce J. R. Ward (p)

Tak úvodní povídka otec byla úžasná, také se mi líbili povídky, které se nevešli do knih, ale to Interview mi přišlo až schizofrenní. Ani příspěvky autorky mě nebavili. Jestli se k této knize někdy vrátím, tak jen na ty povídky.

11.07.2017 2 z 5

Pokušení lásky: Muž s minulostí / Svět snů Pokušení lásky: Muž s minulostí / Svět snů Jayne Ann Krentz

Četla jsem jen první část od Quick a mě se to líbilo, taková oddechovka.

06.07.2017 4 z 5

Slečna Nebezpečná Slečna Nebezpečná Suzanne Enoch

Jako všechny knihy od této autorky se mi i tato moc líbila. Romantika, humor...možná to napětí v závěru bych oželela, ale stejně se mi to moc líbilo. Taková oddechovka.

23.06.2017 5 z 5

My, sex a podpatky My, sex a podpatky Kamila Tomsová

Začátek mě moc nebavil, ale pak se to rozjelo a smála jsem se jako blázen. Určitě si ještě někdy přečtu. Příběh nemá žádnou velkou hloubku, ale ty scény jsou jak vytržený ze života. Doufám, že seženu pokračování, protože už se nemůžu dočkat.

09.05.2017 5 z 5

Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

Rozhodla jsem se, že před filmem inferno si přečtu znovu tuto sérii... na tomhle díle jsem se zase zasekla. Prostě mi nepřišel tak čtivý jako ostatní jeho knihy... chvílema jsem se i nudila. Tento díl určitě nedoporučím.

12.11.2016 3 z 5

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Kniha se mi moc líbila, četlo se to samo, napínavý děj... lepší než film

06.10.2016 5 z 5

Stín noci Stín noci Deborah Harkness

Kniha se mi také moc líbila, hezké pokračování, už se těším na poslední díl a doufám, že to dobře dopadne.

24.09.2016 4 z 5

Rozmary osudu Rozmary osudu Jayne Ann Krentz

Slabší kniha, ale četla se dobře. Jen mi chvilkami vadilo, jak se on chová.

03.09.2016 3 z 5

Na vrcholu Na vrcholu Richelle Mead

Tento díl byl o něco lepší než první, ale stejně mě to nechytlo. Prostě pořád zklamání. Do pokračování se mi vůbec nechce. Zatím se mi líbil jen Carter. Asi si dám pauzu a uvidím, jestli se k tomu vrátím.

31.08.2016 2 z 5

Pravidla důvěrných vztahů Pravidla důvěrných vztahů Suzanne Enoch

Kniha se mi moc líbila. Jako všechny od této autorky. Hrozně se mi líbí, jak se tam proplétají postavy z předchozích knih.

22.07.2016 5 z 5

Řekni mé jméno Řekni mé jméno Julie Kenner

Mě se to líbilo, četlo se to dobře. Jasně, svým způsobem jsem všechny tyto knihy stejné, ale mě se líbí, jak to navazuje na Damiena a odhaluje to další tajemství. A příběh Jacksona a Sylvie je taky pěknej. Jsem zvědavá na pokračování.

13.07.2016 4 z 5

Stíny noci Stíny noci Amanda Quick (p)

Příběh se moc líbil, nechyběla romantika ani napětí, ale ,za oponou' postmimozemská doba na mě byla asi trochu moc. Parasmysly a společnost arkány dobrý, ale tohle je na mě asi příliš.

27.06.2016 5 z 5

Vyvolený milenec Vyvolený milenec J. R. Ward (p)

Kniha se mi četla dobře, jen mi chvilkama lezlo na nervy to jeho sebebičování. Vedlejší postavy byly taky dost zajímavé a jsem zvědavá na další díly.

19.04.2016 4 z 5

Záblesk něhy Záblesk něhy Jayne Ann Krentz

Nenáročná, napínavá a romantická kniha. Mě se to líbilo.

30.03.2016 4 z 5

Životní šance Životní šance Jayne Ann Krentz

Vtipné, napínavé pohodové čtení. Bavila jsem se. Nic náročného.

18.03.2016 4 z 5

Grey Grey E. L. James (p)

Ještě to nemám úplně dočtené, ale už teď můžu říct, že se mi to líbí z jeho pohledu víc než z jejího. Není to tak trapné a mnohem víc se směju.

04.03.2016 5 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Alice Clayton

Tak tohle bylo úžasné završení příběhu. Bavila jsem se.

27.02.2016 5 z 5

Zajatci snů Zajatci snů Jayne Ann Krentz

Tak tohle je asi první kniha pod jménem Jayne Ann Krentz, která se mi moc líbila. Pohodové čtení se zajímavou zápletkou.

20.02.2016 4 z 5