kacaaba kacaaba komentáře u knih

Noc kouzelníka Noc kouzelníka Jayne Ann Krentz

Taková typická Harlequnka, neurazí a zpříjemní večer.

02.09.2017 4 z 5

V moci lásky V moci lásky Suzanne Enoch

Začátek mě moc nebavil, dlouho mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak se děj trochu rozproudil a kniha se mi líbila. Nebyla to pro mě topka jako předchozí série, ale četlo se to dobře.

29.08.2017 4 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Mě se to líbilo, takové pohodové vtipné čtení. Ucházející závěr série.

24.08.2017 5 z 5

Dívka, která věděla příliš mnoho Dívka, která věděla příliš mnoho Amanda Quick (p)

Moc jsem se ta tuto knihu těšila, ale jsem docela zklamaná. Četla jsem už hodně knih od této autorky, abych věděla, že to umí líp. Tohle je takové neurazí, nenadchne. Asi první knížka od této autorky, kterou netoužím přečíst si znovu.

15.08.2017 4 z 5

Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

Nečekala jsem, že se tak nasměju. Od začátku bylo jasné, jak to dopadne, nic hrozně dramatického, ale romantika a vtip opravdu nechyběl.

10.08.2017 5 z 5

Nejistý svazek Nejistý svazek Jayne Ann Krentz

Taková klasická Harlequinka... od začátku se ví, jak to dopadne, ale dobře se to čte. Slabší kousek od této autorky, ale dá se to.

04.08.2017 2 z 5

Král Král J. R. Ward (p)

Tak tento díl se mi moc líbil, teď když už jsem je znala, bylo to jiné než v prvním díle a prožívala jsem to s nimi. Mám ráda, jak se proplétají příběhy ostatních hrdinů.

03.08.2017 5 z 5

Pomstěný milenec Pomstěný milenec J. R. Ward (p)

Začátek mě nebavil, ale pak jsem se začetla a líbilo se mi to. Další dobrodružství Bratrů. Líbí se mi, jak se v dalších dílech prolínají osoby a jejich osudy s předešlých příběhů.

15.07.2017 4 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Mě se kniha líbila, taková klasika od této autorky. Byla jsem ráda, že se tam objevily životní osudy ostatních hrdinů. Moc jsem si to užila.

14.06.2017 5 z 5

Návrat Návrat Kathryn Taylor

Krásné i když dramatické zakončení příběhu. Dobře se to četlo a moc mě to bavilo. Nejdřív se mi do této série moc nechtělo, ale teď jsem ráda, že jsem si ji přečetla a určitě se k ní ještě vrátím.

07.01.2017 5 z 5

Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Další moc pěkná kniha. Krásně se četla, zasmála jsem se. Už se těším na další pokračování.

21.10.2016 5 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Další úžasná kniha. Moc se mi to líbilo, pěkně se to četlo. Epilog mě dokonce rozbrečel. :) Už se těším na pokračování.

18.10.2016 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Po 60 stránkách jsem myslela, že knihu odložím. Pokračovala jsem ve čtení jen díky tomu, že mi kamarádka, co knihu četla, řekla, kdo je vrah a já byla zvědavá, jak to udělal a proč. Začetla jsem se na chvilku asi až do posledních 100 stránek, ale stejně to nebylo ono. Nijak mě kniha neupoutala a na film se taky nepodívám. Pro mě to prstě není.

15.10.2016 2 z 5

Ochraňuj mě Ochraňuj mě Maya Banks

Mě se kniha líbila, romantika, fantasy příběh... jo všechno bylo hrozně uspěchaný, ale je to prostě kniha. Hrozně se mi líbilo, že Ari nebyla jen další husička, která potřebuje pomoc, ale dokáže se o sebe postarat sama. :)

11.10.2016 4 z 5

Korálový polibek Korálový polibek Jayne Ann Krentz

Mě se kniha líbila, co jsem od ní chtěla, to jsem dostala. Nenáročné oddechové čtení, kde vím, jak to dopadne bez velkých dramat. Proto mám tuto autorku ráda a vyhledávám její knihy.

01.10.2016 5 z 5

Trápení Trápení Richelle Mead

Po tom, co jsem asi třikrát přečetla sérii Vampýrská akademie a Pokrevní pouta, tak velké zklamání. Tři čtvrtě knihy jsem se nudila a nutila se do čtení. Georgina mi leze hrozně na nervy. Probral mě až závěr, kdy začala přicházet na to, kdo je vrah. Nejlepší postava celé knihy je Carter...váhám, jestli mám pokračovat, nerada nedočítám série, možná si budu muset dávat mezi díly přestávky.

19.08.2016 2 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Moc hezký díl. Už se nemůžu dočkat pokračování.

01.07.2016 5 z 5

Až na dno Až na dno Amanda Quick (p)

Další úžasná kniha od této autorky. Já ty Jonese prostě zbožňuji.

24.06.2016 5 z 5

Obraz v zrcadle Obraz v zrcadle Jayne Ann Krentz

Klasika od této autorky, odpočinkové čtení.

13.04.2016

Nalezený milenec Nalezený milenec J. R. Ward (p)

Další moc pěkný díl. Tato série mě úplně uchvátila.

11.04.2016 5 z 5