Kačí137 Kačí137 komentáře u knih

Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Nenáročné, jasné, vtipné. Krásná oddechovka. Občas trochu vulgárnější, ale takových vtipným stylem.

01.08.2024 4 z 5

Měsíční čarodějky Měsíční čarodějky Elizabeth Briggs

Třetí díl je díky pozvolnému startu pomalejší. Ale zase výborně doplňuje sérii. Někde se Ayla musí všechno naučit. Odhalujeme velké tajemství a máme tu důležitou novou hrdinku.( Četla jsem i poslední díl a dovětky ) Sluneční čarodějky jsou pěkně zlé a nejsou hloupé. Kaden a Jordan, oba na zabití.

30.07.2024 4 z 5

Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

A máme tu druhý díl. Ty dva mě baví. Paličáci.OK, možná až moc sexu. Ale ten svět má vážně dobře vymyšlený. Líbí se mi, že Ayla postupně roste a získává sebevědomí. Objevují se nové smečky, nové prostředí.

30.07.2024 5 z 5

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Krásné, vtipné, čtivé. Perfektně vymyšlený svět. Propracovaný. Ayla je díky svému otci odpadlík, i když je dcerou Alfy. Jediná její naděje je, že jí vyberou druha a bude moc začít znova. No. Začne určitě, jen jinak, než si představuje. Příběh pádí, jak namydlený. Ayla je super. Čím je víc nervózní, tím je vtipnější. Jen ty konce nesnáším. Tomu se říká navnadění na další díl

30.07.2024 5 z 5

Dvojitý zásah Dvojitý zásah Mariana Zapata

Na Zaca jsem se těšila. Měl docela dost prostoru už v Srdcem proti zdi. I když jsem knížku rychle přečetla, musím říct, že nebyla tak dobrá, jako ostatní. Nějak se táhla, i když nebylo nouze o vtipné pasáže. Nejlepší byla Biancina sestra. Ty dvě pohromadě. Super. Přišlo mi dosti divné, že se ty dva tak dlouho neviděli, když jsou jejich rodiny tak pospolu. Ale co už, nějaké drama tam být musí, že.

13.06.2024 4 z 5

Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Mám ráda Zapatu a její pomalý, rozvíjející styl. Takhle, ze začátku jsem měla pocit, že je knížka hodně jiná. Jenže od té doby jsem ji četla už 3x. Takže mě sedět musí, že ano. Diana je výborná. Jak se stará o kluky, jak je vychovává. Až slza ukápla. I když se v knížce hodně zasmějete, protože Diana je blázen a kluci jsou výborní, tak je to vážně silný příběh. Opět tam není žádné BUM, tohohle chlapa chci. Ne, knížka vypráví o běžném životě a starostech. A mezi tím se nám Diana a Dalas seznamují, poznávají, pomáhají si. A je to :-).

13.06.2024 5 z 5

Gól mého života Gól mého života Kendall Ryan

Na třetí díl jsem se těšila. V předchozích dílech se ty dva neustále hádají a pošťuchují. Ale bohužel, tady už ne. Kam se poděl ten potenciál? Ale jinak je knížka hezká. Milý příběh, trochu nepochopitelné řešení problému, ale budiž. Neurazí, nepřekvapí. Oddech.

Až do konce Až do konce Kendall Ryan

Na druhém dílu je fajn to, že znáte už hlavní postavy. Jinak prostě pohoda a relax. Možná až moc lechtivých scén na úkor příběhu. Škoda, protože jinak má spisovatelka cit pro vtip a legraci. Jinak je v anotaci přesně popsán celý děj knihy.

Jediná šance Jediná šance Kendall Ryan

Jednoduchá, nenáročná romantika. Perfektní, když nechcete přemýšlet. Pěkný chlapi, chytré holky. Vtipné momentky. Trochu mě mrzelo, že se základní zápletka trochu neprotáhla. Mohlo to být zajímavější. Myslím tím, že si Elise myslí, že si z jejich společné noci nic nepamatuje.

Runy osudu Runy osudu Christina Courtenay

Opravdu povedený romantický příběh. Hlavní hrdinka se díky broži ocitne v době Vikingů. Okamžitě si ji nárokuje jeden z Vikingů a prohlásí ji za svoji otrokyni.
Knížka vlastně pojednává o cestě Vikingů, obchodníků, do Byzanské říše. Hrdinka se potýká se svým osudem statečně, vážně klobouk dolů. Cestou se krásně rozvíjí vztah mezi ní a jejím majitelem, který ji chce v cíli své cesty prodat. Nebo už nechce?
Je to hodně popisná knížka, ale nechybí ji vtip, humor a dobrodružství. Vlastně jsem si ji přečetla už podruhé a věřím, že ne naposledy.

13.06.2024 4 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Hrozně hezky napsaná a čtivá knížka. Postavy jsou super. Každý má svoje. Violet je správně přidrzlá a je to bojovnice. Nerada prohrává, ale má obrovské srdce. Xaden je nejlepší z katedry dračích jezdců. Nevím, proč by měl být "bad boys", když se snaží, aby jeho lidi všechno zvládli a přežili. Je to spíš rozený vůdce. Tyhle dva by se měli nenávidět už jen díky původu, ale znáte to :-). Ta přitažlivost mezi nimi je super. A draci k tomu. Vtipné. Síly které jezdci získávaní díky magii draků a kterou si nemůžou vybrat. Vážně mě ten svět bavil.

11.06.2024 5 z 5

Na ledě Na ledě Hannah Grace

Romantika, která neurazí. Není to špatné, i když téma je dosti ohrané. Prostředí je z vysoké školy, která se soustředí na talentové sportovce. Teda, já taky byla na kolejích, ale takové šílené pařby si nepamatuji :-)
Hrdinka je samozřejmě ze střední třídy, ale není to nějak přehnané. Kapitán týmu je samozřejmě z vyšší třídy. Ona má milující rodiče, on ne. Jak říkám, stále stejné.
Ale bylo milé, že tady to děvče je hodně upřímné. Oba jsou velmi sympatický. Knížka se čte snadno. Jen nesmíte očekávat kdoví co.

11.06.2024 4 z 5

Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Toto byl dobrý nápad. Spisovatelka má vymyšlený vlastní svět, drsný, plný upírů a násilí. A mezi nimi lidské dítě, které si z neznámého důvodu adoptuje samotný král upírů. Aby dokázala přežít, musí vyhrát v turnaji, kde první místo je splněné přání od bohyně upírů. Jakékoliv. V turnaji se seznámí s upírem Raihnem a to je nádhera. Tak krásně sledujete jejich postupné seznámení, pochopení a zároveň neustálé napětí, jestli už přišel čas na konečný souboj. Protože přežít může jen jeden. Hrozně hezky se to četlo. Vlastně jsem ani nespěchala, protože jsem nechtěla vědět kdo koho zradí. No zradí, je silné slovo. Od začátku je jasné, že vítěz je jen jeden. Spíš, který z nich to vzdá? Vyvrcholení, konec, knížky bylo logické a v dané situaci jediné možné. Super.

19.03.2024 5 z 5

Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

Ještě teď se směju. Pane jo, kam na ty nápady spisovatelka chodí? Tahle knížka byla vážně oddechová a veselá četba. Původně mě knížka moc nezaujala, přišlo mě, že to bude klasika. Nepochopený pracháč a naivní holka, která jediná ho chápe. Vlastně to tak i bylo, ale úplně mě to odrovnalo. Hned od začátku má knížka spád a jede to. Begonie je veselá, trochu šílená :-) a hlavně má božího asistenčního psa, bez kterého by se vlastně nikam neposunuli! Mezi námi, ještěže moji psi nejsou asistenční, bych se mohla jinak zbláznit :-)

19.03.2024 5 z 5

Vyhlídka na věčnost Vyhlídka na věčnost Jiří Kulhánek

Vyhlídku miluji. Ten vtip, nápaditost, slovní obraty. Prostě dokonalost. Není to pro slabé žaludky, ale každá akce je odlehčená, z pohledu hlavního hrdiny, nějakou hláškou či postřehem. Můžu se smát stále dokola. Co říct, Vyhlídku jsem přečetla snad už podesáté. Vlastně je to romantická knížka :-)
Jen mě naštval tím, co provedl Tobiášovi.

19.01.2024 5 z 5

Marco Marco Marcy Jell

Knížku jsem přečetla. Aj jsem chtěla znát konec příběhu. Ale na mě až moc přehnané a nevím proč by měly dívky všechno odpouštět. Vážně, proč a kdy se hlavní hrdinka zamiluje? To teda nevím. Jestli si to nepopletla s obyčejným sexem.
Marco mě přijde, že je na ránu do hlavy.

19.01.2024 3 z 5

Ty nejsi můj Romeo Ty nejsi můj Romeo Ilsa Madden-Mills

Taková milá klasika. Oddychové čtení.

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Moc krásný příběh. Sice jsem věkově úplně jinde, ale ten příběh mě vážně sednul.
Tedy nevím, jak funguje chování mladých v americké střední, já bych je řezala od rána do večera. Ale příběh silné Avy, zasazené do tohoto prostředí je skvělý.
Moc se mi to líbilo. I ten její, ne až tak tajný, ctitel. I ten konec byl super.

19.01.2024 5 z 5

Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

Legrace. Tady se člověk nasměje. Je tam spousta náhodných vtipných setkání a líbí se mi pozitivní chování Novy. Opravdu se snaží vše zvládnout. Jinak to městečko je šílený :-)

Princezna a hráč Princezna a hráč Ilsa Madden-Mills

Tohle bylo vtipný. Krásně čtivá romantická knížka. Moc jsem se bavila. Docela jsem si tuto spisovatelku oblíbila.