Kačka_knihomol Kačka_knihomol komentáře u knih

Mezi krásou a ošklivostí Mezi krásou a ošklivostí Bryn Greenwood

Vlastně ani nevím z jakého důvodu, ale nemohla jsem se od knihy odtrhnout a hrozně dobře se mi četla. Kladně hodnotím určitě různé perspektivy vyprávění mnoha postav (a že jich bylo.. a i přesto zůstal příběh přehledný). Místy trochu syrové vyprávění, ale dokonale podkreslovalo atmosféru příběhu. Já jsem spokojena, hodnotím pěti hvězdami.

31.05.2024 5 z 5

Malá tajemství Malá tajemství Jennifer Hillier

Tuto knihu jsem koupila za pár korun ve výprodeji a neměla od ní moc velká očekávání - velmi příjemně mě ale překvapila! Nemohla jsem se od příběhu odtrhnout, byla jsem hrozně zvědavá, jak se to celé bude vyvíjet. Marin i Derekovi jsem moc fandila, oba si mě získali. Skvělá kniha, plná zvratů a intrik, napínavá do poslední strany - doporučuji jako skvělý oddechový thriller :)

02.11.2023 5 z 5

O čem se nemluví O čem se nemluví Jess Lourey

Tuto knihu jsem si vyhlédla ještě před vydáním v knižním katalogu, zaujal mě hned na první pohled její příběh a navíc pro mě bylo lákadlem vyprávění z pohledu třináctileté dívky. Když jsem pak knihu začínala číst, měla zde na databázi hodnocení okolo 65 %, což mě dost zklamalo - tím pádem jsem měla od knihy mnohem menší očekávání, než původně a nemůžu to tedy zhodnotit jinak, než že mě velmi příjemně překvapila! Celou dobu byla dost poutavá, napínavá, byla jsem velice zvědavá, co se za všemi různými "náznaky" hlavní hrdinky skrývá. 90 % knihy bylo skvělých, hvězdička dolů bohužel za závěr, který měl spoustu trhlin a celkově nějak do knihy vůbec nezapadal.

EDIT: Dlouho mi to leželo v hlavě, ale nakonec strhávám ještě jednu hvězdu, kvůli zmiňovanému závěru. Přemýšlela jsem o tom a nebylo by to fér vůči ostatním knihám, kterým jsem někdy 4 hvězdy dala.

05.02.2022 3 z 5

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes Neznám druhé takové zvíře, jako je pes František Šusta

Zcela nelogicky jsem začala touto poslední autorovou knihou, i když mám doma všechny předchozí (zatím nepřečtené) díly. To nic nemění na faktu, že se mi kniha moc líbila, donutila mě přemýšlet a rozšířila obzory. Hlavně porovnání s tréninkem "nepsích" zvířat. Děkuji a těším se na ostatní knihy. A doporučuji všem pejskařům!

11.08.2023 5 z 5

V posledním tažení V posledním tažení Nina Lykke

Uf, konečně mám tuhle knihu za sebou, úspěšně jsem se pronudila až na konec. Dlouhé popisy, nezajímavé vnitřní monology, myšlenka pro mě zůstala utajena. Občas zasvitla naděje, že kniha konečně chytí spád, ale většinou zase rychle uhasla. Naštěstí jsem ji koupila v akci 1+7 zdarma, tak aspoň peněz litovat nemusím.

18.06.2022 2 z 5

Slib mrtvým Slib mrtvým Victoria Jenkins

Dávám 5 hvězd, ale souhlasím, že tento byl oproti předchozím dílům malinko slabší. Velmi jsem se ztrácela ve jménech, což jsem nejprve přisuzovala vlastní nepozornosti při čtení, po přečtení ostatních komentářů vidím, že jsem nebyla jediná. Jinak zápletka promyšlená dokonale, napětí gradovalo, byla jsem velmi zvědavá jak to celé dopadne. Doporučuji k přečtení :)

13.02.2022 5 z 5