KaiShun KaiShun komentáře u knih

Mrazivá noc Mrazivá noc John Lutz

Tohle jsem si užil jako žádný jiný výtvor tohohle autora, bomba

25.10.2017 5 z 5

Špinavý kšefty na North Ganson Street Špinavý kšefty na North Ganson Street S. Craig Zahler

Tohle bylo vážně něco úžasného , snad se dostane i filmového zpracování. Kdyby šlo dám i šest hvězd.

23.09.2017 5 z 5

Potřeba zabíjet Potřeba zabíjet John Lutz

Slabší 4 , konec mě překvapil ale pár slabých Kapitol úplně zbytečných a to doslova. Škoda že Lutz jede furt to samé , takže čtu sérii podle toho jak se mi dostane pod ruku a né podle toho jak jde

22.09.2017 4 z 5

Ztracené světlo Ztracené světlo Michael Connelly

Start pomerne nudny i na HB ale kolem poloviny neskutecny obrat , za me jedna z nejlepsich a jedeme daaal

14.06.2017 5 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Prekvapive nikoli vsak tolik ze jsem na to cekel temer rok, presto 5

14.06.2017 5 z 5

Město kostí Město kostí Michael Connelly

Klasicky Bosch, 5* uvidime cim se bude ted Harry po odchodu z LAPD zabyvat

08.06.2017 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Kniha dosti nezazivna, zadne roszahle vysetrovani, polovina monologu naprosto zbytecna, nedotazene postavy a zamerne mrhani casu popisu ruznych scenerii ktere ve finale nejsou dulezite 2* a uvidime co prinese dalsi dil

06.06.2017 2 z 5

Dvanáctá oběť Dvanáctá oběť Michael Connelly

Vynikajici

13.05.2017 5 z 5

Černý led Černý led Michael Connelly

Jednim dechem doslova a hned skok ke tretimu dilu... pomalejsi zacatky zase vynahradi nabite konce

09.05.2017 5 z 5

Černá ozvěna Černá ozvěna Michael Connelly

Moje prvni setkani s Harry Boschem a nemuzu si to vynachvalit, urcite ne posledni.

05.05.2017 5 z 5

Sběratel očí Sběratel očí Sebastian Fitzek

Zajimave, byl jsem ve finale nemalo prekvapen

25.02.2017 5 z 5

Nemáš co ztratit Nemáš co ztratit Lee Child

Obtížné hodnocení. Kniha se mi líbila, ostatně jako všechno s Reacherem, ale v porovnání s předchozíma rozhodně víc akčníma knihama, to bylo celé moc takové bez chuti, zdlouhavé.

17.04.2020 3 z 5

Hodina pravdy Hodina pravdy James Patterson

Jednoznačně jedna z nejlepších ze série, Drummond prostě překvapení na závěr.

22.03.2019 5 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

První díl mě nevtahl do děje jako tento. Tady je konečně hlavní hrdina hlavním hrdinou. Pobavila mě postava Sagy, určitě nejde přehlédnout určitou podobu s postavou ze serialu Most. Ten konec jsem čekal daleko napínavější, temnější a vice vygradovaný ale i přesto dávám maximum. Navíc jsem zase o něco chytřejší co se týče znalosti hudby, teda doufám :-D

27.11.2018 5 z 5

Pád Pád Michael Connelly

Tady není o čem diskutovat, vynikající Connelly.

05.04.2018 5 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Major Sveráz o5 v akci a lepší než kdy předtím, Berd umí psát.

30.03.2018 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Doporučuju!

26.01.2018 5 z 5

Dobře utajená vražda Dobře utajená vražda Lawrence Block

Block psat umí, série s Kellerem mě bavila, na toto sem narazil čistou náhodou a vůbec toho nelituju, určitě se pustim do dalšího Scuddera.

23.12.2017 4 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Tady něco kolem 90%, nakonec sem jednu hvězdu ubral kvůli urychlenému konci. Autor to měl vymyšleno bravurně, ale finální kapitoly jako by už to prostě chtěl mít za sebou, škoda. Každopádně doporučuji, určitě lepší než HADROVÝ PANÁK!

18.12.2017 4 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Čteno až jako druhá, podle dvojky je to solidní, ale stále tomu něco chybí.

24.11.2017 3 z 5