Kája95 komentáře u knih
Jen málokdo si dá tuhle báseň mezi přečtené knihy a je ochoten ji hodnotit. Stále se stydíme?
Mne báseň pobavila velice
Na knížku jsem narazila pod štítkem "odehrávající se v psychiatrické léčebně" , moje chyba, že jsem si nepřečetla, že se nejedná o thriller jak jsem čekala, ale o román. Příběh Clare mi přišel zajímavé, ale Isabella trochu to připomínalo román pro náctileté. Příliš romantiky
Prvních 100-120 stran bylo opravdu nudné utrpení, pak se dej rozjel naplno a nedalo se odtrhnout.
Ze začátku jsem chtěla knížku odložit, ale čím víc jsem se dostávala dál a dál tím víc se mi líbila. Takové příjemné víkendové odpočinutí.
Jediné, co mi vadilo byl asi 5ti lety Bořík, který ač neuměl ani vyslovit "R" uměl s babičkou mluvit tajnou řeči- slova pozpátku
Jen málo která věta byla delší než jeden řádek. Děj pro mne byl nezáživný.
Kniha je docela milá, předvídatelný závěr, na oddechové čtení příjemná. Docela mi vadila až hloupá Lexi. Pokud byla dříve úspěšnou podnikatelkou tak i po amnézii nemohla být takhle nešikovná až nemožná. Dokola se opakující hláška " vtip je v tom .... "
Kniha napsána s osobitým humorem spisovatele. Zajímavosti a fakta jsou psaná velmi čtivě
Moc pěkná knížka, nijak náročné čtení. V závěru knihy jsem se musela i spokojeně pousmát.
Jedna z nejčtenějších a nejlépe hodnocených knih tady na databázi.
Za mě trochu zklamání, čekala jsem trochu víc. Knih z touto tématikou je spousta - lepších i horších. Určitě se knížka dobře čte. Myslím si, že kniha si získala takovou oblibu právě kvůli lidské zálibě v utrpení .... Jsme ale schopni neopakovat tyto chyby ?!
Jednoduché čtení, nudily mě výlevy hlavní hrdinky alkoholičky,její věčně "omlouvám se" " mrzí mě to" ... Atd to mi fakt lezlo na nervy. A konec ... Slabý
Krom kapitoly o podmořském světě se mi opět kniha velmi líbila
Jako dítě jsem tuhle knížku měla velmi ráda, byla tak zvláštně ilustrovaná
Jedna z nejlepších "psích" knížek. Veselá, ale i smutná - jako život se psem
Na knihu jsem se velmi těšila, obal byl sympatický, hodnocení pozitivní. Fejetony o životě a postřehy autorky mne ale nezaujaly a ani moc nebavily.