Kaka.cs Kaka.cs komentáře u knih

Kříž u potoka Kříž u potoka Karolina Světlá (p)

Knížku jsem četla téměř dva měsíce. Nebavila mě. Je strašně rozvláčná, prvních sto stránek se tam téměř nic neděje. Konec mi zase naopak přišel moc uspěchaný a vůbec se mi ke knížce nehodil.

20.12.2015 2 z 5

Jen tak si trochu schnít Jen tak si trochu schnít Tereza Boučková

Knížku jsem si vybrala k přečtení na semináři z češtiny. Je zajímavá, každý si v ní určitě najde, co se mu líbí a fejetony jsou krátké, takže ideální pro volnou chvilku.

20.12.2015 3 z 5

Jeden hrob za druhým Jeden hrob za druhým Jeaniene Frost

Další skvělý díl.

15.09.2015 5 z 5

Před záhrobím Před záhrobím Jeaniene Frost

Další skvělý díl. Tuhle sérii mám opravdu moc ráda.

17.08.2015 5 z 5

Eugen Oněgin Eugen Oněgin Alexandr Sergejevič Puškin

Příběh sám o sobě byl vcelku zajímavý a přesto, že je ve verších, četl se mi dobře a ani nebyl problém vše pochopit. Jen mi tam strašně lezly na nervy Puškinovi komentáře naprosto nesouvisející s dějem, které mě jen rozptylovaly.

27.03.2015 3 z 5

Zabiják Zabiják Émile Zola

Knížka se mi líbila, i když byla místy dost krutá. Jen mi občas vadily až zbytečně zdlouhavé popisy.

26.02.2015 4 z 5

Šepoty ze záhrobí Šepoty ze záhrobí Charlaine Harris

Knížka mě mile překvapila. Netradiční schopnost, zajímavá zápletka a až do konce nejasný pachatel a příčina. Příjemná oddechovka, která se čte téměř sama.

19.01.2015 4 z 5

Horečka Horečka Lauren DeStefano

Pokračování se mi taky líbilo. Odehrálo se tam spoustu zajímavých a někdy docela vypjatých situací. Líbila se mi i různá, naprosto odlišná místa, na kterých se Rein s Gabrielem ocitali.

22.11.2014 4 z 5

Krevní msta Krevní msta Alyxandra Harvey

Zajímavá, čtivá knížka. Líbilo se mi propojení upírů a magie.

03.04.2014 4 z 5

Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Oddychová knížka se zajímavým nápadem.

10.02.2014 4 z 5

Věčný polibek temnot Věčný polibek temnot Jeaniene Frost

Možná se mi líbila o trochu míň, než první díl, ale i tak to byla úžasná knížka plná akce, napětí, ale i vtipných momentů. Líbilo se mi, že se tam objevil i Vlad i pravda o Mencheresově původu.
A konec byl prostě skvělý.

18.09.2013 5 z 5

První rudá kapka První rudá kapka Jeaniene Frost

Knížka se mi hrozně líbila. Zaujalo mě pojetí upírské komunity a nebylo v nouze o dramatické chvíle i vtipné hlášky. Taky se mi líbilo, že se tam objevilo spoustu jiných nadpřirozených bytostí. Nemám co vytknout.

02.09.2013 5 z 5

Lovci hlav Lovci hlav Jo Nesbø

Trošku slabší než ostatní knihy, které jsem od Nesbøho četla, ale přesto skvělá.

Taky se mi líbí, že film je natočen téměř stoprocentně podle knihy.

26.06.2013 5 z 5

Modrá krev Modrá krev Melissa de la Cruz

Pohodová, příjemná knížka, která není moc dramatická. Přesto jsem se při jejím čtení nenudila a byla to milá oddechová četba.

22.04.2013 4 z 5

Kacíř a čarodějka Kacíř a čarodějka Philippa Gregory

Celkově to byla dobrá knížka. Nejsem zrovna velký příznivec knížek ze středověku, ale tahle mě celkem zaujala. Byla zajímavá.

21.03.2013 3 z 5

Pořád mi pijou krev Pořád mi pijou krev Kimberly Pauley

Celkem dobrá knížka.

20.12.2012 4 z 5

Zločin v zákulisí Zločin v zákulisí Anne Scott

Tento díl se mi líbil ještě víc než ten první, byl napínavější a zajímavější.

03.10.2012 5 z 5

Laura a dobrodružství Aventerry Laura a dobrodružství Aventerry Peter Freund

Hezká knížka. Velmi zajímavá a celkem dobrodružná. Hlavně u konce jsem se prostě od knížky nemohla odtrhnout.

31.07.2012 4 z 5

Osvobození Osvobození Lisa Jane Smith

Další skvělý díl Upířích Deníků. Moc se mi líbil hlavně konec a už se těším, až si přečtu další díl.

06.06.2012 5 z 5

Přes okraj propasti Přes okraj propasti Norah McClintock

Knížka mě mile překvapila. Byla zajímavá.

10.05.2012 5 z 5