Kaka.cs komentáře u knih
Knížku jsem četla téměř dva měsíce. Nebavila mě. Je strašně rozvláčná, prvních sto stránek se tam téměř nic neděje. Konec mi zase naopak přišel moc uspěchaný a vůbec se mi ke knížce nehodil.
Knížku jsem si vybrala k přečtení na semináři z češtiny. Je zajímavá, každý si v ní určitě najde, co se mu líbí a fejetony jsou krátké, takže ideální pro volnou chvilku.
Příběh sám o sobě byl vcelku zajímavý a přesto, že je ve verších, četl se mi dobře a ani nebyl problém vše pochopit. Jen mi tam strašně lezly na nervy Puškinovi komentáře naprosto nesouvisející s dějem, které mě jen rozptylovaly.
Knížka se mi líbila, i když byla místy dost krutá. Jen mi občas vadily až zbytečně zdlouhavé popisy.
Knížka mě mile překvapila. Netradiční schopnost, zajímavá zápletka a až do konce nejasný pachatel a příčina. Příjemná oddechovka, která se čte téměř sama.
Pokračování se mi taky líbilo. Odehrálo se tam spoustu zajímavých a někdy docela vypjatých situací. Líbila se mi i různá, naprosto odlišná místa, na kterých se Rein s Gabrielem ocitali.
Zajímavá, čtivá knížka. Líbilo se mi propojení upírů a magie.
Možná se mi líbila o trochu míň, než první díl, ale i tak to byla úžasná knížka plná akce, napětí, ale i vtipných momentů. Líbilo se mi, že se tam objevil i Vlad i pravda o Mencheresově původu.
A konec byl prostě skvělý.
Knížka se mi hrozně líbila. Zaujalo mě pojetí upírské komunity a nebylo v nouze o dramatické chvíle i vtipné hlášky. Taky se mi líbilo, že se tam objevilo spoustu jiných nadpřirozených bytostí. Nemám co vytknout.
Trošku slabší než ostatní knihy, které jsem od Nesbøho četla, ale přesto skvělá.
Taky se mi líbí, že film je natočen téměř stoprocentně podle knihy.
Pohodová, příjemná knížka, která není moc dramatická. Přesto jsem se při jejím čtení nenudila a byla to milá oddechová četba.
Celkově to byla dobrá knížka. Nejsem zrovna velký příznivec knížek ze středověku, ale tahle mě celkem zaujala. Byla zajímavá.
Tento díl se mi líbil ještě víc než ten první, byl napínavější a zajímavější.
Hezká knížka. Velmi zajímavá a celkem dobrodružná. Hlavně u konce jsem se prostě od knížky nemohla odtrhnout.
Další skvělý díl Upířích Deníků. Moc se mi líbil hlavně konec a už se těším, až si přečtu další díl.