Kakarinka Kakarinka komentáře u knih

Křesťanská psychoterapie Křesťanská psychoterapie Ilona Burdová

Jedinečná kniha na českém trhu.

13.08.2018 5 z 5

Terezka: Vyprávění o sv. Terezii z Lisieux Terezka: Vyprávění o sv. Terezii z Lisieux Zuzana Holasová

Nádherná knížečka, nejen pro děti.

04.07.2018 5 z 5

Ježíšovy rozhovory: Slovo na cestu Ježíšovy rozhovory: Slovo na cestu neznámý - neuveden

Malý sešitek plný velkých rozhovorů. Velmi dobře čitelný překlad.

03.01.2018 5 z 5

Válka umění Válka umění Steven Pressfield

Mě kniha pozitivně překvapila, takže ji směle umisťuju do knihovny vedle Austina Kleona. (viz recenze)

25.11.2017 5 z 5

Jak překonat panické ataky Jak překonat panické ataky Roger Baker

Vyjimecna kniha! Zpocatku se mi zdala neverohodna teze, ze se nejedna o nemoc, ale nakonec jsem vsechno pochopila a snazim se zit co nejlepe.
Knihu rozhodne doporucuju!

01.08.2017 5 z 5

Poslouchej své břicho Poslouchej své břicho Rob Knight

Nechapu tak nizke hodnoceni, holt ne kazdy se s jejim (nebo se svym) obsahem dokaze smirit. :)

11.03.2017 5 z 5

Teorie relativity a kvantová fyzika pro začátečníky Teorie relativity a kvantová fyzika pro začátečníky Steven L. Manly

Velmi mila knizka plna ilustraci, tedy glosujicich postavicek a nakresu. Zase jsem se neco naucila, doporucuju knizku nejen tem, co se o kvantovou fyziku teprve zajimat zacinaji, ale i tem "pokrocilym".

12.09.2016 5 z 5

Crohnova nemoc a ulcerózní kolitida Crohnova nemoc a ulcerózní kolitida Renata Červenková

Jedna z mala publikaci pro samotne pacienty, musim hodnotit peti hvezdickami. Libi se mi ta mozaika vedeckych faktu a lidskych zkusenosti. A taky ta nadeje. :-)

07.06.2016 5 z 5

Příběhy pro osvěžení duše Příběhy pro osvěžení duše Pino Pellegrino

Opravdu fajn knizka s kratkymi pribehy pro osvezeni duse. Dalo by se rici "jednohubky". Trosku mi nektere pripominaji zenove pribehy. :-) Ale jde hlavne o krestanskou tematiku, avsak na sve si prijdou i ateiste. :-)

20.12.2015 5 z 5

Picassova sladká pomsta Picassova sladká pomsta Ephraim Kishon

Knížka mě velmi pobavila, stejně jako i další knihy Ephraima Kishona. :)

09.02.2013 5 z 5

Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou Betty Edwards

Velmi zajímavá knížka. Nejde o to, jak by si někdo myslel - že se stane zázrak a je z vás malíř. Tahle kniha vás naučí se na věci opravdu dívat a zaznamenat to co vidíte na papír.

11.01.2013 5 z 5

Bible – Pavlíkův studijní překlad Bible – Pavlíkův studijní překlad neznámý - neuveden

Vynikající a unikátní vydání Bible. Skvělé použít ke srovnání s ostatními překlady a k ujasnění významu veršů. Ty se mohou v jednotlivých překladech dost lišit.

24.09.2024 5 z 5

Obrazový slovník - čeština / slovenština / angličtina / němčina / francouzština Obrazový slovník - čeština / slovenština / angličtina / němčina / francouzština Ariane Archambault

Skvostná, více než 1000 stránková bichle plná dokonalých ilustrací. Ke každé jsou slovíčka v 5 jazycích. Doporučuju každému jazykomilci.

25.12.2023 5 z 5

Historie koncentračního tábora Mauthausen Historie koncentračního tábora Mauthausen Hans Maršálek

Vynikající dílo, všechna čest autorovi i překladatelce.

20.08.2023 5 z 5

Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka Zdeněk Pohlreich

Kuchařka je celkově nádherná, už teď se těším, až recepty vyzkouším.

22.10.2019

Stromy Stromy kolektiv autorů

Dalsi kniha z vyborne serie!

02.06.2019

Proč nejsi jak chlapi v práci, vole? Proč nejsi jak chlapi v práci, vole? Vendula Chalánková

Tohle je specifický humor. Kdo to nepobírá, to je zřejmé z komentářů níže.

22.10.2018

Atlas papoušků Atlas papoušků Matthias Reinschmidt

Krásná kniha, základní přehled různých druhů, základní informace, pěkné fotografie i zpracování. Předchozí hodnocení mi přijde přespříliš přísné.

12.09.2018 5 z 5

Proč se nám líbí to co se nám líbí Proč se nám líbí to co se nám líbí Paul Bloom

Tohle je velmi zajímavá knížka. Doporučuju každému.

12.09.2018 5 z 5

Komiksová bible Komiksová bible Iva Hoth

Krásné zpracování, skvělé ilustrace a čtivost. Jedinou výtku mám: občasné chyby v "bublinách" a překlepy.

11.09.2018 5 z 5