Kami479 Kami479 komentáře u knih

Kořist Kořist Darcy Coates

Knihu jsem přečetla za 3 dny. Příběh byl svižný, napínavý, líbilo se mi více dějových linií jednotlivých postav. Horor to moc nebyl, spíše thriller, ale opravdu zajímavý příběh.
Jediný minus je, že se teď budu chodit bát do lesa :)

30.04.2023 4 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Skvělé fantasy! Hlavní postavy (hlavně Inej a Nina) mi přirostly k srdce. Příběh byl napínavý, líbily se mi vzpomínky z minulosti, které lépe osvětlily příběh a motiv dané postavy. Naprosto vás to vtáhne do příběhu a emoce prožíváte s každou postavou.

Vřele doporučuji :)

11.05.2023 5 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

(SPOILER) Líbezná a milá knížka. Hlavní postava si získá vaše srdce a i otravného knihovníka jsem si nakonec oblíbila. Skočila šťastně, jako správná romanťárna. Za mě skvělá knížka! :)

30.04.2023 5 z 5

Ztracené květiny Alice Hartové Ztracené květiny Alice Hartové Holly Ringland

Tento příběh mi zůstane v paměti ještě dlouho. Krásný a srdceryvný román, který byl plný tajemství a lidských osudů. Knihu naprosto doporučuji :)

30.04.2023 5 z 5

Tma Tma Ondřej Neff

Kniha byla poměrně krutá, začátek byl skvěle popsaný, ale konec, kdy zjistí, že je Katka ovládána jinou mimozemskou civilizací byl najednou jakoby vytrhnut z předchozího příběhu knihy.
Samotná myšlenka byla až děsivě dobře popsaná - rozpad civilizace, silnější přežívá, naprostá anarchie. :)

30.04.2023 4 z 5