kannibal28 kannibal28 komentáře u knih

Predátor Predátor Patricia Cornwell

knižka v akcii za 3 eury asi nebola ani viac hodná ako som ju kúpil. Patricia vie písať aj lepšie ako toto . Nemalo to taký šmrnc ako som čakal

31.07.2018 3 z 5

Křížovka života Křížovka života Josef Jonáš

1.Kniha je napísaná v minulom storočí. 2 Vtedy sa to určite dalo ale v dnešnej dobe sa nedá asi zdravo stravovať všetko sú samé éčka a všelijaké chemikálie takže jonašove rady sa mi zdaju zbytočné.3 život je len jeden či sa dožieš viac či menej zomrieť musíš tak či tak tak si dam radšej gulaš klobasku a podobne veci ako nejake obylniny celý život žrať .

20.07.2018 2 z 5

Vlhká místa Vlhká místa Charlotte Roche

Když si baječnou ženskou vezme baječný chlap..... tak túto ženskú by som nechcel. Príbeh bol dosť nechutný a pomerne nezaujímavý.

09.07.2018 3 z 5

Sekty satanských bohů Sekty satanských bohů Václav Pavel Borovička

Je možné aby v dnešnej dobe boli takíto sprostí ludia? asi áno. Ved to je banda vrahov zlodejov uchylákov a toto je cirkev a jeho že vraj milostivý a spravodlivý boh. Ako že toto dovolil

04.07.2018 4 z 5

Nechcel som byť Žid Nechcel som byť Žid Juraj Špitzer

ani som nevedel že v novákoch bol koncentračný tábor. Kniha bola taká nemastná neslaná na to že to je jedna z mojích oblubených tém

22.06.2018 2 z 5

Malibu Malibu Pat Booth

po 13 strane som to zabalil lebo pismenka boli jaj sardinky natlačené, nebola to ani moja zrnka kavy tak že dlhé čitanie by ma určite nebavilo

11.06.2018 1 z 5

Brieždenie v Dženíne Brieždenie v Dženíne Susan Abulhawa

kniha nebola zlá ale ešte k absolutnej spokojnosti mi tam niečo chýbalo

11.06.2018 4 z 5

Vykoupení Vykoupení Stacey Lannert

knihu som kupil v akcii za 3.50eura tak že velmi dobrá kúpa to bola. Dúfam že a teraz stacy darí lebo detstvo a dalšich 18 rokov v podstate zažila peklo otec alkoholik a nasilnik, matka tá sa o ňu nestarala tak jej držim palce nech aspom čil si užíva ostatok života.

27.05.2018 5 z 5

Posmrtný život existuje Posmrtný život existuje Paul Perry

furt to iste do nemoty

14.05.2018 2 z 5

Pokušenie Pokušenie Peter Holka

Prvá časť príbeh malého 5 ročného chlapca plný vulgarností , len som sa čuduval že taký malý chlapček a už používa také slová ale dalo sa na tom aj zasmiať tak že sa mi to lubilo. Druhá časť o 55 rokov starší ale nič také sa tam nedialo bola to v podstate nuda.

21.03.2018 3 z 5

Markýza de Sade Markýza de Sade Sibylle Knauss

Ked som otvoril knižku myslel som si že to bude najperverznejšia kniha akú som čítal , ved vštci vieme kto bol markíz de sade za šialenca ale kniha bola pravý opak v podstate nič sa tam nedeje len sa hladá že kde je markíz. Nuda asi preto že hlavná vypravačka príbehu bola ona.

14.03.2018

Do pekla a späť Do pekla a späť Rebeka Alexy

dedko to posral malej dal okoštovať a jak to skončilo to si asi neuvedomil. Já sa čudujem že jej to tak chutilo už od malička tak strebať človek by tomu ani neveril ale je to tak a záver nič prekvapive. Hodnotím knihu ako čitatelnu nenudil som sa tak že za 3 body.

03.03.2018 3 z 5

Za hranicou strachu Za hranicou strachu Jaye Ford

Ešte že to nebolo moc dlhé lebo autorka to zbytočne natahovala, kniha mohla mať aj o 50 strán menej.

23.02.2018 2 z 5

Tajemný vesmír Tajemný vesmír Johannes von Buttlar

ťažko hodnotiť túto knihu ked polovice som nerozumel ani maké f . šak já som nni vedec .

06.02.2018 3 z 5

Sexodus Sexodus Zoltan H. Bukowsky

Román sexodus bol pre mna velkým sklamaním . Velka nuda príbeh taký nemastný neslaný.

30.01.2018 1 z 5

Pieseň mien Pieseň mien Norman Lebrecht

od tejto knihy som moc nečakal tak že som nebol ani sklamaný. príbeh a zápletka úplne o ničom.

20.01.2018 2 z 5

Poslední rébus Poslední rébus Ian Rankin

aj ja som začal čítať poslednu knihu od rankina ako prvú ale ak mám pravdu povedať kniha ma sklamala. ledva som ju dočital a neviem či si od tohto autora kúpim ešte nejákú knížku . Dávam 2 body

16.11.2017 2 z 5

Druhý Mesiáš Druhý Mesiáš Robert Lomas

dalo sa to čítať aj niečo sa človek dozvie len či je to pravda. Ježiš mal brata jakuba to som nevedel. Ale hlavne je táto knižka o templároch.

28.10.2017 4 z 5

Božie korene Božie korene Olov Svedelid

knihá mala spád zbytočne sa nenaťahovala. Tomuto autorovi dám určite šancu ak najdem nejakú jeho knihu,

18.10.2017 4 z 5

Zločiny Zločiny Ferdinand Von Schirach