Karinka2012 komentáře u knih
Krásná ilustrovaná knížka, napínavá!
Kniha se mi moc líbila. Četla jsem 2krát.
Výborná vtipná miniknížka.
Dávám hvězdičky pouze za krásné ilustrace. Kniha bez příběhu. Text téměř žádný.
Tak tohle se povedlo! Krásná knížka. Škoda, že není druhý díl.
Byla to moc hezká knížka. Dobrodružná , napínavá a hlavně vtipná. Určitě chci druhý díl.
Krátké příběhy, občas nějaká chybička. Kniha je rozdělena na tématické části. Pohádky o sportu, pohádky o oblečení, o zvířatech, o zpěvu a tak dále....
Psychologie pro děti, která je názorně ukazována v dětských příbězích. Knihu četla sama dcera, je jí 6 let, a dle jejích slov: "Je to encyklopedie, která je psaná jako pohádka, aby to bavilo děti. Knížka mě bavila, protože byla někdy napínavá, někdy smutná, žárlivá, naštvaná, o radosti taky - záleželo, jaká tam byla moucha. Obě knihy o Emušácích byly super."
Krátká kniha, do deseti minut. Některá slova jsou psána písmem, které dítě "prvňák" nedokáže přečíst. Kniha je veršována. Neurazí, nenadchne.
Krátká kniha o malém kuřeti, jménem Strašpytlík. Vtipné vyprávění se zvířátky.
Další krásný příběh malé balteky. Kniha vypráví o dvou dívkách, které se k sobě nechovaly moc hezky. A v závěru knihy zjistily, jak je přátelství důležité. Tato kniha se mi zatím líbíla nejvíce ze všech, které jsem, z této série, četla. Jediné zklamání - byla příliš krátká ;)
Kniha odložena, nedočtena. Knihy série Ema a jednorožec mne nezaujaly.
Jsem milovnice knížek o jednorožcích. A tato kniha se mi moc líbila. Zajímavý příběh, krásné ilustrace.
Je to docela hezká kniha. Vypráví o třech kamarádkách (Lenka, Ema, Verča), které spolu chodí do školy a mají tam dvě nepříjemné spolužačky a navzájem si škodí. Více se dozvíte v knize.