Karinka2012 komentáře u knih
Vtipná a popletená knížka o medvědovi, který poslouchá radio.
Docela hezké bláznivé příběhy. Někdy až přehnané.
Pěkná knížka, ale četla jsem od autorky lepší, proto minus jedna hvězdička.
Hezký, napínavý příběh. Mohl být delší, ale byl pěkný. KRÁSNÉ ilustrace.
Krásné ilustrace, velmi krátký jednoduchý příběh.
Knížka nebyla špatná. Jednoduchý příběh pro nejmenší děti. Krásné ilustrace paní Hegerové.
Knížka na pár minut. Moc se mi líbila. Poučný příběh o chlapci, který šel za svým snem a nenechal se odradit. Než jsem vrátila do knihovny, četla jsem 2krát.
Kniha mne nezaujala. "Bez příběhu". Odkládám nedočtené a vracím do knihovny.
..... Je šťastný jako nikdy předtím. Anděl! Vidím opravdového anděla. A on vidí mě, pomyslí si. To je ale nádherné tajemství! ....
Krásná milá knížka, s nádhernými ilustracemi. Bohužel příliš krátká, cca 20 stránek. Tedy čtení na pár minut.
Knížka je super! Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Hlavně konec knihy byl napínavý. První díl této knihy byl super. Ale tento druhý díl ještě lepší, když pominu začátek, který mne úplně nebavil. Ale pak se to rozjelo.
Kniha odložena, nedočtena. Níže všichni chválí neustále se opakující úvodní promluvu, která mne právě nudila. Knihu vracím do knihovny.
Úžasná kniha. Napínavá, na konci trochu strašidelná. Hned se vrhám na druhý díl.
Krásně ilustrované. Krátké příběhy. Kniha na pár minut. Nezaujala mne.
Pěkná knížka, konec mne zklamal, proto ubírám jednu hvězdičku.
Začátek knihy v pohodě, dále jsem se trochu bála. Bára nastoupí do auta k cizímu člověku a ..... Pro malé děti trochu strašidelné, ale výchovné.
Knížka nebyla špatná, ale nenadchla mě. Další díly z této série číst nebudu.