Katia003
![Pegasové. (Kniha první, V Říši Babizny) Pegasové. (Kniha první, V Říši Babizny)](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517490/pegasove-647ae7eee466a.jpg?v=1685776367)
Jakožto autorka mohu jen doporučit :)) Tato kniha je mým splněným snem a dotažením toho, co jsem započala jako dítě, malá holčička, a dokončila až v dospělosti. V knížce je, dle mě, léčivá hojivá energie plná radosti, fantazie, dobrodružnosti a hravosti, jakož i transformace těžších a temnějších věcí v podobě protivníků a příšer, kteří ztělesňují Zlo (ale často až úsměvným způsobem). Je vhodná pro děti i dospělé, kteří by si chtěli vzpomenout, jaké to je opět snít, ponořit se do říší fantazie, nechat se vést svým vnitřním dítětem a dovolit, ať se jejich dětské sny naplňují a stávají realitou :) Nechť se to daří nám všem! :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vryté do paměti: Shromaždiště Vryté do paměti: Shromaždiště](https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31191/vryte-do-pameti.png?v=1738868515)
Je velice důležité a krásné, že takovýto počin vznikl, moc děkujeme panu profesorovi Rudolfu Klenovi a panu Petru Narwovi - oba byli úžasnými, inspirativními a silnými osobnostmi - vzpomínáme na vás s láskou a vděkem :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)