Katka2382 komentáře u knih
Jo tak to bylo něco,knížku jsem dala na jeden zátah.
První povídka se malinko táhla.
Druhá už se četla svižněji.
A třetí mě úplně rozsekala,ta se mi líbila asi nejvíc.Páč mám ráda příběhy z nemocničního prostředí.
Začátek takový trochu rozvláčný,ale pak už to docela utíká.
Jako vždy zajímavý příběh známé/neznámé ženy.
Škoda tak mladého života.Jen by mi zajímalo kam se poděl Mirek když byla Jarmilka uz nemocná.
Moc krasná a moc smutná kniha.
Přečetla jsem ji na jeden zátah.
Řekla bych že tato kniha byla oproti Příběhu taková akčnější a asi i trochu čtivější.
Ale líbili se mi obě dvě a moc.
A seriál je více než povedený,ten je ještě o level víš.
Kniha byla velmi smutná,ale na druhou stranu zase plná naděje a víry.
Přečetla jsem ji na jeden zátah.
No chvilku mi trvalo se do knihy začíst,začátek byl takový pomalejší.Ale pak to chytlo ten správnej spád a já se nemohla odtrhnout.
Bylo to moc pěkný počtení.
Neskutečný příběh.
Neskutečný příběh pro nás,ale bohužel velmi skutečný a velmi reálný pro milióny žen na celém světě.Zejména pro ty v islámských zemích.
Kolik váží lidská bolest a kolik jí dokážou unést.
Prosím Alláha,Boha,Vesmír..... ať zmírní utrpení každé jedné z nich.
Člověku se až otvírá kudla v kapse když to čte.A jako tečka za vším tím utpením se jejich mučitelé měli i po revoluci mnohem lépe než samotní letci-hrdinové.
Vůbec to celé vnímam jako obrovský dluh české populace vůči všem západním bojovníkům za svobodu.
Jen jestě jedna zajímavost,v naší městské knihovně maji tuto knihu v dětském oddělení.Netuším proč,ale alespoň je pořád jako nová.
Byla to bezesporu zajímavá kniha, ale strhujícím románem bych ji asi nenazvala.
Pěkné ikdyž smutné čtení.
Smekám před všemi lidmi kteří neohnuli hřbet,ale bojovali i za cenu ztráty vlastní svobody či života.
Naše svoboda nebyla zadarmo,ale my na to bohužel často zapomínáme.
Krásná kniha a ještě o něco krásnější film.
Knihu jsem přečetla za odpoledne,před moudrostí Jankova dědečka člověk musí smeknout.
"Tož tak na světě."
Tak tohle bylo fakt podivné čtení.
První třetina(končila rokem 1921) se mi líbila,ale pak už to bylo takový divný.
Autor má rozhodě talent a píše velmi nevšedně.
Zajímavá kniha,hlavně pro klatováky,planičáky a janovičáky.
Člověk se dozví spoustu zajimavostí.
Ač se podle anotace mělo jednat o společenský román,tak bych řekla že to pak malinko skouzlo spíše do ženského románu.
Ale kniha je to velmi pěkná a čtivá.
Moc se mi to líbilo.
Tak tohle bylo opravdu moc smutné čtení.
Ale je dobře,že se o tom píše a mluví.
Jsem zvědavá na dalši knihy paní Lednické.
Jsem ráda, že po Vyhnání Gerty S. se na české knižní scéně objevil další příběh z naší temné poválečné minulosti.Viděno dnešníma očima je pro nás těžké pochopit tu nenávist a chuť po pomstě.
Kniha je velmi čtivá a jakmile se začtete nebudete se moct odtrhnout.
Moc pěkná knížka.
Ikdyž se musím přiznat,že to doktorský vyprávění se mi líbí víc.
Přiznám se ze knihy Jojo Moyesové nejsou zrovna můj šálek čaje,ale na téhle knize jsem si fakt pošmákla.
Pěkné,čtivé a napínavé.
Stále příjemné oddychové počtení a jak jinak něž s happy endem.
Jsem zvědavá zda autor s touto sérií skončil,či se ještě dočkáme pokračování.