Katka2382 komentáře u knih
Tak mě se tato kniha líbila, je to sice už nějaký čas co jsem ji četla,ale neměla jsem z ní špatný pocit.
Velký obdiv všem těmto dámám.Zasloužily by si pomník,stejně tak jako jejich manželé.
Tahle kniha se mi dostala v knihovně do ruky úplně náhodně.Popravdě se mi do ní ani moc nechtělo, ale velmi mile překvapila.Zvláštní atmosféra knihy mě ihned pohltila,taky si tedy myslim že tak dlouho by tam nevydrželi,ale co na tom.Konec jsem sice malinko částečně předvídala i když teda ne až tak.
Moc zajímavá kniha o silné a statečné ženě.Jen mi bylo líto že jim osud dopřál jen jednoho potomka a tak málo času.
Tak tohle se mi moc líbilo. Takové oddechové počteníčko.
Tak tohle se mi opravdu moooc líbilo.Krásně napsaná čtivá kniha se zajímavým příběhem.
Ze začátku velké nadšení,ale pak se to tou komunistickou agitací trochu zakalilo.Ale je to rozhodně pěkně napsaná a čtivá kniha.
Skvělá a čtivá kniha.Tak nějak s věkem přicházím na chuť klasické literatuře.Jako první jsem viděla stejnojmenný polozapomenutý film a ten mě tak nadchnul že jsem si musela přečíst i jeho knižní předlohu.
Tak tohle je opravdu nádherné čtení.Takovéhle příběhy obyčejných lidí miluju.Měla jsem ji půjčenou od kamarádky,ale musela jsem si ji prostě koupit abych se k ní mohla vracet.Čte se jedním dechem.Doporučuji.
Tak jsem si ji opět přečetla a nedá mi abych sem neopsala tyhle úžasné věty:Co ženě až k srdci dosáhne,to chlapovi dojde sotva po kolena.Tak to bylo a vždycky bude.
Krásná a čtivá kniha.Mám moc ráda takovéhle přiběhy.Ženy to dříve opravdu neměli lehké.
Moc krásná a čtivá kniha.
Moc pěkné a smutné čtení.Je neustále potřeba si takové příběhy připomínat.
Tak tu máme poslední díl.Konec dobrý všechno dobré.Nějak to není můj šálek kávy.
Nějak si nemůžu pomoci,ale přijde mi to opět jako červená knihovna,jen v tochu jiných kulisách.A ke všemu superžena bez jakýchkoliv vad.
No jo no,nenadchne,ale ani neurazí.Taková spíše červená knihovna.
Krásné,milé,vtipné i dojímavé vzpomínky na dětství,na prarodiče a hlavně na dědečka.Na mnoha místech i k zamyšlení.
Krásné a milé počteníčko.Rodina Krauzů se vším svým humorem.Nejvíc jsem obdivovala jejich maminku.
Pro mě byla tahle knížka také docela zklamáním.Škoda,přeškoda.