Katuhs komentáře u knih
Když se spojí dvě legendy vznikne dokonalost ... nejdřív jsem si pustila seriál a v půlce prvního dílu jsem to musela vypnout se slovy “ tak tohle si chci nejdřív přečíst “ a dobře jsem udělala. Kniha je úžasná od začátku do konce a teď jenom doufám , že seriál bude stejně povedený. Ale vzhledem k tomu, že o hlavní role se postarali David Tennant a Michael Sheen tak se asi nemám čeho bát .
Sice je kniha určena pro podstatně mladší čtenáře , ale pro mne jakožto pro velkého milovníka Harryho Pottera a Prahy, to bylo opravdu krásné a kouzelné čtení. Pokaždé, když se teď procházím Prahou a prohlížím si domovní znamení tak si představuji co mají asi zrovna na srdci, ale třeba mě někdy nějaká čarodějka chytne za rameno a taky je uslyším. :)
Z knihy jsem byla unešena od prvních stránek. Normálně nejsem moc velký fanoušek popisových částí knih a mám radši když se něco děje , ale u této knihy jsem si je vyloženě užívala. Obzvlášť když máte den blbec , tak nebylo nic lepšího než se nechat unést do kouzelného cirkusu, který přijíždí bez varování.
Co jsem si tak pročítala názory na tuto knihu, tak jsem opravdu rada, že jsem po ni sáhla jako po první ze série o Geraldovi. Kniha mě moc bavila a v podstatě jsem ji přečetla jedním dechem. A jestli podle všech těch recenzí jsou ostatní knihy opravdu o tolik lepší ... nooo tak to mě dlouho nikdo neuvidí :D
Moje první setkání s panem Karikou a jsem nadšená. Knihu jsem doslova zhltla za necelé tři dny a to jen při cestě v MHD. Příběh mě natolik pohltil, že se v tramvaji nade mnou několikrát ozvalo varovné zakašlání upozorňující na přítomnost staršího spoluobčana , který by se rád usadil na mnou okupované sedadlo :D Tímto se omlouvám, ale já opravdu v době četby byla daleko v Ružomberku.
Jak si tady pročítám další recenze, tak už se opravdu nemohu dočkat až se mi do rukou dostane Trhlina.