katushah katushah komentáře u knih

Cizinec Cizinec Arno Strobel

Napínavý od začátku do konce. Přečetla jsem ji najednou, což se mi moc často nestává, prostě jsem nemohla nevědět, co a kdo za tím stojí. Konec mně velmi překvapil a celkově se mi to téma líbilo, nemám co knize vytknout. :-)

29.10.2019 5 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Velmi čtivá a zajímavá povídka, ale ten konec mně zklamal. Čekala jsem něco jiného.

25.09.2019 3 z 5

Hřbitovní kvítí Hřbitovní kvítí Jan Neruda

Úžasná sbírka. Jelikož jsem pesimista a depresák, tak se v tom ponurém tématu vyžívám. A hřbitovy miluji taky. :-)

16.09.2019 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Velmi čtivá a svižná kniha, což mám ráda. Místy mně to opakování už nudilo, ale konec mně zas mile překvapil. Není to best kniha ever, ale zabaví vás na několik večerů.

16.09.2019 4 z 5

Labyrint: Smrteľná liečba Labyrint: Smrteľná liečba James Dashner

Začátek nic moc, ale finále hezký. Celá triologie je fajn.

12.06.2019 4 z 5

Černý kocour a jiné hororové povídky Černý kocour a jiné hororové povídky Edgar Allan Poe

Miluju černé kočky. A povídky jsou výborné.

12.06.2019 5 z 5

Lidské tělo Lidské tělo neznámý - neuveden

Pro mně jako laika je místy těžko pochopitelná (jako lidské tělo samo o sobě), jinak je ale super. Spoustu informací a obrázků na jednom místě.

12.06.2019 4 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít Fantastická zvířata a kde je najít Mlok Scamander (p)

Moc hezká knížka, na chvíli příjemně zabaví. Mohla by být více propracovaná s více popisky a obrázky.

12.06.2019 4 z 5

Famfrpál v průběhu věků Famfrpál v průběhu věků Kennilworthy Whisp (p)

Miluju Pottera, ale Famfrpál mně jako jediný moc nebere. Každopádně je to zajímavá kniha s rozšířením světa HP.

12.06.2019 3 z 5

Vykonavatel Vykonavatel Juan Gómez-Jurado

Koupila jsem tento titul za pár korun a myslela jsem si, že to bude nějaká slabší detektivka, ale opak je pravdou. Jedna z nejlepších knih, co jsem četla ! Vynikající téma, napětí, brutalita, skvělá čtivost, přečetla jsem jí na dvakrát, což je u mně vyjimečný. Opravdu mně to chytlo.

12.06.2019 5 z 5

Schindlerův seznam Schindlerův seznam Thomas Michael Keneally

Úžasný příběh. Vždy mně dojme. :-)

14.02.2019 5 z 5

Dívčí hrob Dívčí hrob Jeffery Deaver

Vynikající příběh.

13.02.2019 5 z 5

Ty Ty Caroline Kepnes

Naprosto úžasná a originální kniha. Líbí se mi, že hlavní postava je ta záporná, to často nebývá. A navíc je jeho povaha geniálně popsaná a vytvořená. Je to jedna z knih, kterou si budu pamatovat navždy. :-)

12.02.2019 5 z 5

Upíři: Od Draculy po Stmívání Upíři: Od Draculy po Stmívání Charlotte Montague

Moc krásná kniha.

25.01.2019 5 z 5

Tajemství čachtické bestie Tajemství čachtické bestie Vladimír Liška

Spousta užitečných informací o Čachtické paní. :)

Záhadná místa Česka Záhadná místa Česka Jitka Lenková

Spoustu zajímavých typů a informací. :)

Geraldova hra Geraldova hra Stephen King

Klasika, která nikdy neurazí.

Stopařův průvodce Galaxií Stopařův průvodce Galaxií Douglas Adams

Moc tomuto žánru neholduju, je to kniha do čtenářské výzvy.

06.11.2018 2 z 5

Utrpení mladého Werthera Utrpení mladého Werthera Johann Wolfgang Goethe

Moc hezký příběh a moc hezké myšlenky a názory. Otevřeně kritizuje společnost a svět, ve kterém žijem a všechny další ohavnosti. Akorát ta láska by tam vůbec nemusela být.

17.02.2018 4 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Romantika není můj oblíbený žánr, ale protože je v tomto díle plno cynismu a černého humoru, tak jsem si jí koupila. Knížka je svižná, čtivá, rychle to přelouskáte, na léto to byla super volba. U knihy jsem tedy nebrečela, ale naopak se smála u těch vtipných pasáží, takže dávám čtyři hvězdy.

22.08.2017 4 z 5