katushah komentáře u knih
Je to taková Cosmogirl magie, ale není vůbec špatná. Je v ní přehled znamení, symbolů, barev, čaker a mnoho dalšího. Pro začátek dobrá volba.
Kniha je zajímavá a zábavná, ale samozřejmě jí nesmíme brát moc vážně.
Legendární příběh. Bohužel napsán trochu stroze a nudně. I tak ale za přečtení stojí.
Po brilantním prvním dílu mně i tento díl velmi zaujal a pobavil. Mám ráda filmy a herectví, takže děj v LA se mi líbil. Kdyby byl třetí díl, tak do něj okamžitě jdu.
Krásná a vtipná knížka, která nabízí i hodně rad a mouder. :-)
Vynikající příběh se spoustou rad a návodů na spokojenější život. :)
Výborná kniha. Krásné povídky. Trochu mi vadilo to velké množství postav a jmen, která se navíc ani nedají pořádně vyslovit.
Otevřela jsem jí v knihkupectví a už jí nedala z ruky. Vtipné a příjemné počtení a spousta inspirace a motivace. Jelikož se trochu amatérsky zabývám herectvím a psaním, tak jsem zde našla spoustu tipů, rad a informací o těchto 2 odvětvích. A jako bonus se dozvíte perličky z natáčení nových Gilmorek.
Velice mně tahle kniha překvapila. Je to nový zajímavý příběh a těším se na jeho pokračování.
Na knihu jsem byla hrozně natěšená, ale úplná bomba to teda nebyla. Líbí se mi prostředí Prahy, líbí se mi pasáže, které kritizují moderní životní styl a společnost, to bylo trefné. Ale odhalení záhady jako takové nebylo úplně tak šokující a zábavné, jak bych čekala. Celkem jsem se ke konci knihy nudila, pořád se tam opakují ty samé situace. Kdyby kniha měla o 100 stránek méně, tak by to bylo lepší. Celkově ale dávám čtyři hvězdy, byl to originální zážitek. Huh. :-)
Koupila jsem jí ve výprodeji za pár korun, jako takové oddechové letní čtení a kupodivu mně kniha dost zaujala a bavila. Nejdřív to začíná jako pubertální lovestory, ale tak od poloviny se k tomu přidává mystično a záhady a to jsem hltala jedním dechem. Ráda si přečtu pokračování. :-)
Knížka se dobře čte, vtáhne čtenáře do děje, děj se mi celkem líbí. Nemůžu si ale nevšimnout hodně podobných až stejných námětů, které byly v Labyrintu či Hunger Games. Je tam mnoho podobných věcí, takže jsem z toho trochu zklamaná a otrávená, už mi to nepřijde tolik originální. Každopádně jako oddechová knížka na léto je fajn.
Páni to je dílů. Já vlastním 4, který byly k dostání v levných knihách a bohatě to stačí. Knížky jsou hezké, ale děj se často opakuje a není to zas taková bomba, že bych musela dokupovat ostatní díly. Každopádně na takové to odpočinkové čtení je to super. Hezky a rychle se to čte.
Já nejsem fanynka scifi ani Doctora, ale dostala jsem tuto knížku darem, tak jsem se jí rozhodla prubnout. Dobře se čte, místy je vtipná a zajímavá. Ale přijde mi, že je v ní hrozně moc ,,nadpřirozených" věcí a jevů. I když je to scifi, kde je to povoleno, tak mi tato kombinace přišla už trochu moc.
Knížka z levných knih o významných ženách Třetí Říše. Kniha je dobrá, hodně informací mi však připadá založených na dohadech. Není tu moc výpovědí daných žen, spíš jen výpovědi lidí kolem a to se nemůže brát jako berná mince, není to důvěryhodný zdroj.