Kešu1981 Kešu1981 komentáře u knih

Schůzka s ďáblem Schůzka s ďáblem J. D. Robb (p)

Jako vždy tleskám a tedy, klobouk dolů....tolik dílů Evy a Roarka, přitom je každý díl originál, paní autorka se nekopíruje, prostě pecka! Takže se už teď těším na další pokračování a než vyjde, tak si dám re-reading :o)

31.05.2018 5 z 5

Zimní romance Zimní romance Stephanie Laurens (p)

Jako povídka, která má čtenáře navnadit na novou generaci Cynsterů je to super. Stačilo jí ovšem dát na konec knihy "Zkrocení markýze z Raventhorne" a hned by byl každý z nás nadšenců do Cynsterů natěšený...Jako knihu to, myslím, bylo naprosto zbytečné vydávat...nicméně i nakladatelé musí z něčeho žít, což? :o)

09.05.2018 5 z 5

Velké problémy v Malém Vietnamu Velké problémy v Malém Vietnamu František Kotleta (p)

Kotleta a jeho hlášky...fakt jsem se bavila :o)

29.03.2017 5 z 5

Posvěcené zlo Posvěcené zlo Nora Roberts

Detektivka s romantikou...ovšem nejvíc mě bavilo sledovat osud 14letého Joyeho a jeho zakončení mě tedy vážně dostalo!...Nora dokáže překvapit :o)

24.02.2017 5 z 5

Jeden plus jeden Jeden plus jeden Jojo Moyes

Nádherný příběh...Jojo je skvělá spisovatelka...každou její knihu zhltnu a těším se na další :o)

23.02.2017 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

...a znáte pohádku o Popelce?...tak k tomu přidejte "porno" dnešní doby a voalá....paní autorce musím uznat, že si umí spočítat na čem "vydělat"....klobouk dolů :o)

23.02.2017 3 z 5

Projekt manželka Projekt manželka Graeme Simsion

Příběh Dona, muže s Aspergerovým syndromem o hledání "té pravé", což ve finále je právě Rosie...romantika a humorně podané nahlédnutí do života lidí s AS...autor mě svým příběhem uchvátil :o)

08.02.2017

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Šmarjá, to nemělo chybu! Mia píše nádherné příběhy :o)

05.02.2017 5 z 5

Nemůžeš mě milovat Nemůžeš mě milovat Julie Garwood

Proč mě pokaždé překvapí, jak skvěle to ta Garwoodka zas napsala? :o)

05.02.2017 5 z 5

Tanec stínů Tanec stínů Julie Garwood

A je to tu...Noah a Jordan...bála jsem se kvůli svým očekáváním, ale fakt zbytečně. Zase to Garwoodce vyšlo skvěle, je prostě dobrá! :o)

04.02.2017 5 z 5

To se ti jen zdá To se ti jen zdá J. D. Robb (p)

Série Smrtící je skvělá, jen to kazí špatný překlad! Po 28dílech mi dost vadí, že postavy, které si už tykají, protože je příběh posunul dál, zde si zase vykají?! Jako cžže? Myslím, že změna nakladatele a překladatele nebyla nejšťastnější! Jen to celý příběh kazí :o(

04.02.2017 5 z 5

Smrtící nahota Smrtící nahota J. D. Robb (p)

Série Smrtící je moje nejoblíbenější...příběhy Evy a Roarka mě pokaždé strhnou a natěšeně čekám na další díl :o)

Třetí hrob přímo před nosem Třetí hrob přímo před nosem Darynda Jones

Neuveď mě v pokušení. Trefím sám...zase lepší než předchozí díl! Humor autorky mě vážně baví :o)

Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

...zrada... dítě.... manželství...jako vážně!? Tohle paní autorka dost nezvládla...

04.05.2023 1 z 5

Letenka z džungle Letenka z džungle Sandra Brown

Na tomhle příběhu je vidět, kam se autorka od roku 1987 posunula v psaní. Nebylo to špatné, ale...znám její mnohem lepší, propracovanější a napínavější příběhy.

11.02.2023 3 z 5

Ztraceni v divočině Ztraceni v divočině Sandra Brown

Začalo to dobře... havárie letadla, vypořádání se s divočinou... prostě dobrodružný napínací příběh. Pak se to ale zacyklilo v podobě erotiky/romance a už z toho, bohužel, autorce nešlo vylézt, což je škoda, protože linka dobrodružství šla do háje a zbylo z toho standardní ne/chci tě.

05.02.2023 3 z 5

Pan O Pan O Lauren Blakely

Upřímně...moc mě to nebavilo, nezaujalo. Co oceňuji? Že se autorka snažila o originální přístup k randění... jakože rande ve sprchovém showroomu? O tom sem četla fakt poprvé...a právě proto člověk čte, což? Nikdy nevíte kde narazíte na něco nového, neokoukaného :o)

10.12.2022 2 z 5

Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Zajímavé spojení... jóga a erotické příběhy. Člověk se až červená :o)

09.11.2022 3 z 5

Posvátné místo Posvátné místo Audrey Carlan

Páni...tak to bylo žhavé. Sice předvídatelné a jednoduché, ale o to v těchto příbězích vlastně nejde, což? A jen tak mmch, kde je dalších pět dílů ze série?

09.11.2022 4 z 5

Svatba o Vánocích Svatba o Vánocích Melanie Moreland

A to byla pěkná návnada... už teď se těším na příběh Gracie a Jaxsona :o)

06.11.2022 4 z 5