killy

Podle mě asi nejlepší série kterou Ponyclub vůbec vydal. Dcera (7-9) knížky o Diablovi miluje, není to žádná hodnotná literatura ale ČTE a o to u dětí v jejím věku jde. Příběhy nejsou příliš dlouhé, kniha je srozumitelná a milovník koní tam najde co hledá. Měla jsem strach z tématu první knihy - týrání koně mi přišlo pro malé dítě trošku drsné ale autorka je citlivá a dětem trauma nehrozí :)

Další díl plný úžasných ilustrací. Čtivá, jednoduchá kniha o rodině, přátelství a životě. Řekla bych, že tyto příběhy jsou ještě o fous lepší než v knize "Děvčátko z hor". Pohádky o Heidi by měla znát každá mladá slečna :)

Nesouhlasím s místním názorem že je kniha špatná. Koupila jsem ji manželovi - absolutnímu nečtenáři - těsně před narozením syna. Knihu četl postupně, jak syn rostl. Byl nadšený, že někdo prožívá to co on. Že to někdo chlapsky řekne, jak to je, jaká je to pruda a štěstí zároveň. Pomohlo mu to zvládnout období nespaní i růstu zubů a teď jsme připraveni s láskou a věnováním poslat knížku kolegovi z práce :) Já za sebe doporučuji jako vtipnou podporu pro těžké první dny života s miminkem :)

Celou sérii knížek o Minecrafťákovi dcera (tehdy 7-9) doslova zhtlta. Koupila jsem 1. knihu i jako dárek pro jejího kamaráda (11) a ten nadšeně dokoupil i další díly. Pokud má něco přivést děti ke čtení, je to tato kniha. Minus je sympatický ňouma, prostředí Minecraftu cool a komiksová ichforma s ilustracemi zaručují úspěch. Rozhodně doporučuji, sama jsem se u knih několikrát zasmála. Škoda že už je konec....

Kuchařky nekupuju, Fitrecepty mě ale zaujaly na Instagramu a nyní mám už 6 jejich knih. Jednoduché a celkem levné recepty, většinou mám všechny suroviny doma. Tato kniha je co se týče receptů asi nejslabší, zase je ale vhodná i pro nekuchaře co doma vaří standardní jídla. Krásné fotografie jsou jen další plus.