Kiwisska komentáře u knih
Líbilo se mi rozplétat jednotlivé příběhy, měla jsem vlastní domněnky, které se vesměs potvrzovaly, ale i tak to bylo působivé čtení. Nejvíce mě "dostal" příběh Loutkoherečka, z toho mi bylo místy až téměř nevolno. Skvěle napsané.
Na doporučení paní z knihovny, moc jsem tomu nevěřila, ale moc příjemně překvapila. Nepředvídatelné, lehké čtení.. Těším se na další díly.
Co jsem čekala, to jsem dostala. Čtivější než z pohledu Any (žádná vnitřní bohyně mě nerozčilovala). Oddechovka, u které nemusím přemýšlet a když pozapomenu nějaký detail, vůbec to nevadí. Jako plus vnímám útržky minulosti, kdyby měly více prostoru místo neustálého vzdychání nad Aniným čímkoliv, dala bych i vyšší hodnocení.
Vzpomínky na dětství byly super, od srdce jsem se zasmála.. Pak se z knihy stala zpověď a terapie v jednom, ale mně to vůbec nevadilo, četlo se mi to dobře a soustu pocitů jsem dokázala pochopit.
Moje první setkání s tvorbou P. Hartla. Ani nemohu říct, kterou z postav jsem si oblíbila nejvíc. Bylo to moc příjemné čtení. A dokonce i pasáž s holuby se mi líbila a dojala mě. Smála jsem se, byla jsem smutná, zamyšlená a o to u dobré knihy jde. Dávám plný počet, protože bych si knihu klidně přečetla ihned znovu.
Četli jsme ji ve škole,pěkná milá knížka (pokud se to o knize dá napsat)..
Prostě kniha mého dětství. Nepamatuju si, že bych z ní jako dítě cítila komunismus nebo, že bych v té době vůbec tušila, co je to utopie. Pro mě Neználkovy příhody budou vždy spojené s tím, když nám maminka večer před spaním četla a jak jsme se vždycky chichotali a představovali si ta dobrodružství.
Nemůžu si pomoct, ale od začátku jsem tak trochu fandila spíš Severusi Snapeovi..O to víc jsem cítila pocit zadostiučinění na konci.
Uff.. Tak tohle byl pro mne křest ohněm. Na to, jak moc jsem se těšila na nový díl..nebyla jsem schopna se do toho nějak víc ponořit, zdálo se mi to zdlouhavé, vrah nebyl překvapivý, pasáže s "chaty" se strašně špatně četly. Asi celkově vzato to nepředčilo moje očekávání. A proto ubírám hvězdu, jelikož předchozí díl byl z mého pohledu daleko lepší.
Kniha se mi líbila, občas potřebuje člověk trochu pohádek, aby lépe zvládal skutečný svět.
Ačkoli je mi přes třicet, tohle mě bavilo a donutilo mě to přemýšlet :) Doporučila bych všem, kdo si chtějí po náročných tématech dát oddech a jen si tak bláznivě číst.
Rozhodně lepší než z pohledu Any.. Tady mě nerozčilovala žádná vnitřní bohyně a ani přílišný sentiment. Já jsem zároveň četla obě knížky, abych měla stejné pasáže pro srovnání a tak mě to bavilo..Udělala jsem si z toho vlastní 2v1 :))
První kniha, kterou jsem od Agathy četla..a byla jsem unešena..rozhodně se chystám přečíst většinu románů.
Málokdy se mi stane, že knihu nedočtu, musím ji odložit. Tady se mi to bohužel stalo. Vzala jsem ji do ruky..a pokaždé, po necelé stránce na mě padla absolutní nechuť o tom číst. Nevím, čím to je, možná tomu dám ještě znovu někdy šanci, ale teď rozhodně nemohu jinak.
Moc krásné pohádky mého dětství. Předčítala nám je maminka, když jsme byli malí a ona na těchto pohádkách také vyrůstala. Pokud máte možnost, určitě se do nich začtěte.
Je to odvážná, silná, nezlomná žena... Ale podle mého byla naprostý blázen!!
Vtáhlo mě to a hned druhý den jsem běžela do knihovny pro další díly, aby mi je náhodou někdo "nevyfoukl" ;)