Klariska523 komentáře u knih
Upřímně? Knžka je skvělá, ale hned od první kapitoly jde poznat jak celá série skončí. To jediné mě asi trochu mrzelo, ale jinak jsem se hned ponořila do čtení, protože je to neuvěřitelně chytlavé. Vím, že všichni hrozně milují Maxona (což nikdy nepochopím), ale mě příjde mnohem lepší Aspen. Je prostě skvělej - jak za Ames bojuje a tak všechno. Kdybych byla Amerika určitě bych si vybrala Aspena. Jinak zbožňuju Cartera a Marlee (můj TOP team).
Nemůžu si pomoct, ale nemůžu prostě vystát Kaie, ale opravdu hodně mě překvapil ten polibek na závěr (aspoň konečně něco udělal). Jinak miluju Carswella - ten je skv´ělý a navíc se mi hrozně moc líbí jakou jdou s Cress do páru a jak moc je do něho ona zamilovaná. Jinak Vlk a Scarlet jsou taky v pohodě. Každopádně mi hned došlo kdo je Jacin (ale to neva) a mám ho docela ráda.
Jinak se mi tahle knížka z celé série Měsíčních kronik líbila nejvíc a přečetla jsem ji za dva dny, protože tak chytlavý děj snad nemá žádná jiná kniha. Koždopádně se nemůžu dočkat Winter.