klarka41711 klarka41711 komentáře u knih

Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

Jeden z nás lže byla topovka. Tenhle díl byl horší, ale přesto jsem si ho užila. Je pravda že mi trval celkem dost dlouho než jsem ho přečetla, narozdil od prvního dílu, který šel hned. Postavy jsou v téhle knížce lepší než v té první. Oblíbila jsem si ke více. I nápad zněl líp, ale celkem mě mrzelo, že ta hra pravda nebo úkol skončila celkem brzo. Konec nebyl nejhorší, ale zase ne tak dobrý abych si řekla, že tahle kniha je lepší než první. Takže doporučuji, ale nečekejte, že to bude lepší kniha než jeden z nás lže.

26.02.2023 4 z 5

Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Tak tohle. Můj první thriller a rozhodně vám to můžu doporučit. To jak to bylo ze střední školy bylo ještě lepší. Nejvíc z hrdinů mi sedl Cooper. Byl takový zlatý a měla jsem ho nejradši. Ten konec mi vyrazil dech a překvapilo mě to. Za mě velice dobrá knížka a rozhodně stojí za přečtení!

26.02.2023 5 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Tuhle knihu, jsem dostala k narozeninám a tak jsem se do ní hned pustila. Nečekala jsem, že tuhle knížku napsal český autor. Ale tahle knížka. Pane bože, já ji tak miluju. Ano chápu například moji kamarádku, které nesedla moc ta romantika, je pravda, že ta romantika byla taková hodně romantická, nebo jak to mám říct. Ale mě to rozhodně tak bavilo a jsem ráda že jsem si to přečetla. Daniel byl super, sice nebyl moje oblíbená postava, ale byl super. Kit byl mnohem lepší. Celkově romantika a kniha, která se zaobírá i s dost důležitými tématy, byla naprosto úžasná. Takže ano doporučuji!

Celou tu dobu Celou tu dobu Rachael Lippincott

Od autorů jsem četla pět kroků od sebe, což je moje hodně oblíbená knížka, takže jsem si řekla proč se nepustit i do téhle. Sice nebyla stejně skvela jako pět kroků od sebe, ale byla taky úžasná. Kyle byl skvělý hlavní hrdina, stejně tak Marlene. Bohužel kvůli čemu musím ubrat hvězdu je to, že první půlka knihy byla taková pomalá a utahaná. Ale po zvratu který se stal tak v půlce knize, začala být druhá půlka zajímavější. Takže jo bylo to super a doporučuji.

26.02.2023 4 z 5

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

tohle bylo totálně boží! Chtěla bych to strašně moc doporučit, protože ta romantika, ta nemoc a celá tahle knížka bylo jedno velké wow. Nevěděla jsem, že je to podle skutečné nemoci a když jsem zjistila že ano, vyrvalo mi to srdce z hrudi. Bylo to nádherné a ten konec. Ten konec byl pro mě velice smutný. Jsem ráda že jsem to přečetla a rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších knížek vůbec. PS: film za mě také velice skvělý.