Knihajeradost Knihajeradost komentáře u knih

Krízový plán Krízový plán Michaela Zamari (p)

Rozjezd knihy byl opět pomalejší. Trvalo mi, než jsem se začetla. Kniha mě začala bavit teprve tehdy, jak to mezi Deanou a Mikym začalo jiskřit. Možná to způsobilo i to, že mi Deana svým lhaním nebyla sympatická. Do čtení jsem se musela několikrát nutit, ale jsem ráda, že jsem ji zvládla dočíst. Když se tak nad knihou zamyslím, byl to pěkný příběh a třeba nás Miška někdy překvapí dalším dílem. Tento díl mi ze všech přišel nejslabší.

21.03.2021 3 z 5

Šéfom môjmu šéfovi Šéfom môjmu šéfovi Michaela Zamari (p)

Tu se cesty Nele a Tomasovi opět zkříží. Hodně mě bavily hlavně jejich společné chvíle a to jejich podpichování. Chvílemi jsem se opravdu dost smála. Jenže jak už to bývá, štěstí netrvá věčně a vždy se něco pokazí. Co mě tu moc nebavilo bylo, jak se stále rozcházeli a pak vraceli k sobě. Povaha Nely se ani v tomto díle nezměnila a tak mě její chování někdy dost vytáčelo. Na druhou stranu se tu můžete těšit na jejich rodiny, blízké kamarády a různé akce. Taky na pocity smutku, bolesti, ale i zábavy a radosti.

21.03.2021 4 z 5

Šéf môjho šéfa Šéf môjho šéfa Michaela Zamari (p)

Kniha se četla velmi dobře, autorka má skvělý styl psaní. Hodně se mi líbí vnitřní monology a vtipné hlášky. Akorát rozjezd mi přišel pomalejší a chování Nely mě někdy dost vytáčelo. No, každý je nějaký, ale naštěstí jsem se pak do knihy začetla a už ji nepustila z ruky.

21.03.2021 4 z 5