Knihomolová

Oblíbená kniha dcerky... baví ji úkoly, které jednotlivé příběhy doprovází. Pro mě je zase přínosné, že se díky doprovodným úkolům a otázkám učím, jak pracovat s dětskou knihou, jak se dá rozvíjet příběh, cvičit dětská pozornost, fantazie, apod.

Moc povedená kniha pro nejprťavější děti. Doporučuju k prvním krůčkům ke čtenářství.

Myslím, že tuto knihu ocení nejedna učitelka v MŠ a každá studentka oboru Předškolní pedagogika by si měla tuto knihu pročíst.

Vhodná kniha pro chybějící inspiraci. Nic svět(l)oborného se pokročilý fotograf sice nedozví, ale za přečtení určitě stojí. Není od věci, si některá fotografická pravidla stále připomínat.

Velmi užitečná knížka pro všechny krajináře, nejen ty akvarelové...

Stručná, vizuálně hezky zpracovaná kniha, u které nejvíce oceňuji obsažená praktická cvičení.

Skvělá kniha! Proč ji skoro nikdo nečetl? Proč se nedá sehnat (za rozumnou sumu)? Pro amatérské kreslíře, malíře, děti i dospělé je to moc užitečná bichle! Spousta informací ze světa umění, základní teorie o kompozici, perspektivě, rozsáhlé pojednání o malbě akvarelem, práci s barvami a spousta dalších zajímavých informací. Je to
sice trochu starší kniha, ale postupy a pravidla ve vizuálním umění se až tak nemění, takže je stále aktuální a plní svůj účel.