knizninadsenec komentáře u knih
Je to dokonalé čtení od začátku až do konce, a to včetně velmi milého poděkování. Je v ní mnoho textu a možná jí budete číst pomaleji, ale to asi i hlavně z důvodu, že se zamyslíte. Nebo ne. Měla jsem to tak já a u každého to samozřejmě může být jiné. Osobně jsem tedy velmi ráda, že knihu Nakladatelství KAZDA vydalo v překladu. Přiučila jsem se a jsem zase o něco blíže k porozumění přírodě.
Velmi hezká kniha plná krásných povídek. Dobře se čtou a lze si z noch vzít i poučení, pokud budete chtít.
Některé přímo zahřejí u srdce, u jiných možná i slza bude chtít ven. Alespoň já jsem to tak měla / pociťovala.
Čtení jsem si moc užila.
Kniha je skvělá. Dobře se čte a dozvídáme se něco zajímavého nejen o lese/přírodě/stromech, ale i o samotné profesi lesníka. Velmi se mi líbila a můžu za sebe všem doporučit.
Velmi krásné příběhy/pověsti doprovázené nádhernými kresbami a fotkami. Také poučí a je tou kus historie. Je to moc hezká kniha.
Velmi krásná kniha, plná lásky, emocí, pokory.... Četla se dobře a dovedla k zamyšlení.
Velmi krásná emotivní kniha, plná lásky, laskavosti, ochrany... Velmi se mi líbila.
Kniha je velmi hezky napsaná, je v ní mnohé, co vás zavede k zamyšlení a možná i změníte něco ve svém životě. Líbila se mi, krásně psané.
Kniha je poučná, co se týče škodlivosti plastů a jak se jim vyhnout z mnoha úhlů. Líbí se mi, že jsou tam fakta a pak také návody, jako alternativa za výrobky. Návody jsou zajímavé, protože jde o hand made výrobky háčkované, lepené, šité, vařené.... Zajímavé zdravé recepty.
Kniha je velmi krásně zpracovaná, až na ty malá písmenka, ale to tak u průvodců bývá. Jsou tam nádherné fotografie, zajímavosti a fakta pro orientaci v přírodě jako takové - ať už jde o rostliny, stromy nebo zvířecí svět. Velmi hezká.
krásná poučná kniha pro děti o zvířatech a jejich stopách, snadno se čte a ilustrace jsou opravu velmi hezké
Velmi hezká kniha vzpomínek na dětství v přírodě se zvířaty.
Sice popsané krátce, ale vystihnou to důležité.
Je hezké si takto připomenout dětství a jaké bylo bez dnešních technologií. ...
wow, opět další skvělá kniha od tohoto autora, líbí se mi, že vše krásně popíše, vysvětlí a také v knize nechybí vlastní zkušenosti, tuhle by si měl přečíst každý
skvělý nepředvídatelný a naprosto fascinující příběh, knihu i příběh jsem si užila, skvělá série celkově
skvělý nepředvídatelný a naprosto fascinující příběh, knihu i příběh jsem si užila, skvělá, i když někdy tam na mne byly až moc zdlouhavé popisy
Kniha se mi velmi líbila, je poučná, plná zajímavých informací. Autor vše hezky popisuje a vysvětluje. Tahle kniha změní člověku pohled na svět stromů.
Kniha je prostě skvělá, ať na vás bude pusobit jako pohádka nebo ne, hodně naučí. Promlouvá do duše. Mne osobně se velmi líbila a jsem ráda, že někdo vidí ve světě to, co autorka. Dle mne je něco víc a ona to tak krásně popisuje. Tuto knihu by si měl přečíst každý a lidé si pak možná budou více všímat všeho kolem sebe a více si vážit přírody a všeho s ní spojeného.
Moc krásný, milý, poučný a odpočinkový příběh pro děti, krásný i pro dobrou noc.
Velmi krásná a poučná kniha pro děti i dospělé. Mne osobně se velmi líbila a pár věcí jsem se přiučila.