kob komentáře u knih
Drsné, napínavé, ale zvrat na konci ve mně vzbudil nepříjemný pocit, že autor čtenáře vlastně podvedl. Aspoň jsem to tak v souvislosti s Henrym vnímala.
Knížku mi přinesla moje dcera a zapomněla mě upozornit, že u ní budu plakat. Tak jsem si ji vzala do MHD...
Půvabná knížka -pohlazení po duši a smutek, že je kraťoučká :-)
Výborná kniha, jen ten konec mi přišel tak zrychlený, až jsem měla pocit, že jsem nějakou kapitolu přeskočila.
Zajímavá, ale smutná sága. Poslouchala jsem pozorně jako audioknihu a jediné, co mě začalo rušit, bylo neustálé popisování toho, jaké má kdo rty. Například starý pán už se pak v mých představách začal podobat fialovému kačerovi.
Klasická, velmi dobře propracovaná anglická detektivka, jen hlavní postava je naprosto nereálná. Jedenáctileté dítě se prostě takhle nechová a neuvažuje. Když si Flavii představíte tak o pět let starší, už je to uvěřitelnější.
Výborně načtená audiokniha Martinem Stránským. Jako u všech knih JJ mi i u této bylo líto, že už je konec. Tak krásně se klouže po vlně jeho osobitého humoru.
Zajímavá ich-forma z pohledu nájemného vraha. Čtenář mu vlastně fandí.
Jak to má nastaveno každý jinak...
Když se novináři ptali jedné známé starší dámy na recept na šťastný život, odpověděla, že bydlet sama a mít pravidelný sex.
Něco na tom bude :)
Pěkný román, a protože jsem poslouchala jako audio, tak mi ani nevadilo, že je poněkud zdlouhavý.
Zamotané tak, že jsem se chvílemi v postavách ztrácela a netušila, kdo je hodný a kdo zlý, ale to Oldřich z Chlumu také dlouho nevěděl ;)
Docela mě to bavilo - kniha přesně splnila svůj účel, když jsem zatoužila sáhnout po něčem oddechovém.
Po dlouhé době historická detektivka - a bylo to moc příjemné čtení. Určitě se k panu Vondruškovi brzy vrátím, píše skvěle.
Skvělá kniha, určitě se k ní vrátím. Jsem zvyklá zapisovat si zajímavé pasáže - tady bych musela opsat půl knížky
Hodně ukecané a zdlouhavé - úplně by stačil poloviční počet stran. Příběh je napínavý, ale vzhledem k tomu, že chápu napoprvé, nepotřebuji všechno omílat několikrát dokola.
Bylo to mé první setkání s autorkou a jsem nadšená. Poslouchala jsem jako audioknihu a ani jsem nedutala ;)
Knížku jsem si opravdu užila - je skvělá. Jedna z těch, kdy se snažíte využít sebekratší volnou chvilku, jen abyste přečetli aspoň pár dalších stránek příběhu.
Velmi zajímavé, ale také velmi smutné.