Kocourek Kocourek komentáře u knih

Džungle Džungle Clive Cussler

prima oddechovka, hezky se čte a Cussler opět nezklamal.

07.03.2020 4 z 5

Továrna na smrt Továrna na smrt Erich Kulka

Asi nejlepší kniha o utrpení v koncentračních táborech. Souhlasím,měla by to být povinná četba. Moc se zapomíná, , ze se něco takového dělo. Když si k tomu přidáte ještě Smrt je mým řemeslem od Merleho , tak je téměř ucelený pohled o vyhlazovacich táborech.

29.01.2020 5 z 5

Dokonalý zabiják Dokonalý zabiják Ward Larsen

Docela dobře se četlo, neznala jsem. Na konci se to všechno sice rychle rozuzlíkovalo, ale jinak prima. jdu na další díly.

09.10.2019 4 z 5

Soukromé hry Soukromé hry James Patterson

Prima čtení, ostatně jako vždy.Padouch v poslední chvíli dopaden. Je to sice vymyšlený příběh, ale Olympijské hry uz jednou terčem útoku byly. Někdy až zamrazi, ze se takový šílenec může objevit...Myslím,že autor je právem v topce ..

31.07.2019 4 z 5

Sestry Sestry Bernard Minier

Hodně těšení na novou knihu a malinké zklamání při čtení. Chyběl mi tam ten spád a napětí předchozích knih... Ale i tak dávám 5 hvězdiček a doufám , že příště to bude zase 6..

10.06.2019 4 z 5

Chuť krve Chuť krve James Patterson

Můj první Alex. Napínavé až do konce. Určitě si přečtu další. ..

25.04.2019 4 z 5

Nepouštěj se mé ruky Nepouštěj se mé ruky Michel Bussi

Mé první seznámení s Bussim bylo zajímavé. Napínavý příběh tak trochu jinak a určitě sáhnu ještě po dalších jeho knihách.

20.03.2019 4 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Už se těším na další díl. Servaz nezklamal a bylo to prima napínavé oddechové čtení.

09.01.2019 5 z 5

Cesta faraonů Cesta faraonů Clive Cussler

Jako vždy Cussler nezklamal. I když tento díl byl o trochu slabší. Ale lumpové dostali za vyučenou a dobro zvítězilo. Četlo se to dobře, není co vytknout.

21.07.2024 4 z 5

Ledová kolébka Ledová kolébka James Rollins (p)

Autor opět nezklamal. Sice jsem na začátku musela vzpomínat na předchozí díl , ale brzy jsem se chytla. Rollinsovo scifi mám ráda. Jen ten konec byl trochu hektický a moc " záře" . Ale máme zaděláno na další díl. Tak jen doufám, že dříve.

09.07.2024 5 z 5

Království kostí Království kostí James Rollins (p)

Tak Rollins opět nezklamal. Napínavé jako vždy. Jen té ekologie na konci bylo příliš. Ale to je asi poplatné době.

22.05.2023 4 z 5

Bezstarostné cesty Bezstarostné cesty Josef Fousek

Příjemná dovolenková kniha s jemným autorovým humorem.

01.09.2021 4 z 5

Město nekonečné noci Město nekonečné noci Lincoln Child

Klasický Pendergast opět porazil neporazitelného. Ale protože je to můj oblíbený detektiv, odpustila jsem mu trochu rychlý konec. A hlavně Constance se nám vrátí.

05.05.2020 4 z 5

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

První stránky pro laika krajně nesrozumitelné, ale pak se to rozjede. Možná méně odborných statí, které prodlužovaly děj. Ale jinak odpočinkové "koro"čtení.

21.03.2020 2 z 5

Zabijákovo mlčení Zabijákovo mlčení Ward Larsen

Tak David bude mít chvilku klidu a my se budeme těšit na další napínavý příběh, možná i se zdatnou lékařskou pomocnicí. Možná knihy vydají na Slovensku, jsou v tom pružnější....nebo jiné nakladatelství ?

03.11.2019 4 z 5

Sběratel polibků Sběratel polibků James Patterson

Opět autor nezklamal. Jen jsem bohužel viděla dřív film, sice už dávno, ale vše se mi při čtení začalo vybavovat. Ale i tak napínavé čtení na letní odpoledne splnilo mé očekávání.

05.08.2019 4 z 5

Piraňa Piraňa Clive Cussler

Klasický Cussler, zajímavá zápletka( on nás velký bratr sleduje také, jen doufám, že ne až do kuchyně) a dobro zvítězilo nad zlem... myslím, že už byly lepší....

11.07.2019 3 z 5

Šarlatáni Šarlatáni Robin Cook

Tak nevím, nebyl to Cook, na kterého jsem zvyklá. Příliš mnoho rozvláčného líčení různých lékařských aktivit, ze začátku docela nuda. Pak se to trochu rozjelo a konec byl tedy dost překvapivý. Takže tentokrát jen za 4 hvězdy.

27.06.2019 3 z 5

Bílá lvice Bílá lvice Henning Mankell

Zatím nejlepší kniha, čtu popořadě od první a Mankell se stále zlepšuje. Navíc je zajímavé, jak vždy propojí kriminální příběh s popisem života v nějaké zemi. Teď Jihoafrická republika před převratem. Žádné plytké povídání a popisování , děj frčí a nitky se splétají.... těším se na další..

26.06.2019 4 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Opět prima detektivka, ale předchozí se mi zdály lepší. A samozřejmě se těším na další.

14.03.2019 4 z 5