Kocourek komentáře u knih
Asi nejlepší kniha o utrpení v koncentračních táborech. Souhlasím,měla by to být povinná četba. Moc se zapomíná, , ze se něco takového dělo. Když si k tomu přidáte ještě Smrt je mým řemeslem od Merleho , tak je téměř ucelený pohled o vyhlazovacich táborech.
Docela dobře se četlo, neznala jsem. Na konci se to všechno sice rychle rozuzlíkovalo, ale jinak prima. jdu na další díly.
Prima čtení, ostatně jako vždy.Padouch v poslední chvíli dopaden. Je to sice vymyšlený příběh, ale Olympijské hry uz jednou terčem útoku byly. Někdy až zamrazi, ze se takový šílenec může objevit...Myslím,že autor je právem v topce ..
Hodně těšení na novou knihu a malinké zklamání při čtení. Chyběl mi tam ten spád a napětí předchozích knih... Ale i tak dávám 5 hvězdiček a doufám , že příště to bude zase 6..
Můj první Alex. Napínavé až do konce. Určitě si přečtu další. ..
Mé první seznámení s Bussim bylo zajímavé. Napínavý příběh tak trochu jinak a určitě sáhnu ještě po dalších jeho knihách.
Už se těším na další díl. Servaz nezklamal a bylo to prima napínavé oddechové čtení.
Jako vždy Cussler nezklamal. I když tento díl byl o trochu slabší. Ale lumpové dostali za vyučenou a dobro zvítězilo. Četlo se to dobře, není co vytknout.
Autor opět nezklamal. Sice jsem na začátku musela vzpomínat na předchozí díl , ale brzy jsem se chytla. Rollinsovo scifi mám ráda. Jen ten konec byl trochu hektický a moc " záře" . Ale máme zaděláno na další díl. Tak jen doufám, že dříve.
Tak Rollins opět nezklamal. Napínavé jako vždy. Jen té ekologie na konci bylo příliš. Ale to je asi poplatné době.
Klasický Pendergast opět porazil neporazitelného. Ale protože je to můj oblíbený detektiv, odpustila jsem mu trochu rychlý konec. A hlavně Constance se nám vrátí.
První stránky pro laika krajně nesrozumitelné, ale pak se to rozjede. Možná méně odborných statí, které prodlužovaly děj. Ale jinak odpočinkové "koro"čtení.
Tak David bude mít chvilku klidu a my se budeme těšit na další napínavý příběh, možná i se zdatnou lékařskou pomocnicí. Možná knihy vydají na Slovensku, jsou v tom pružnější....nebo jiné nakladatelství ?
Opět autor nezklamal. Jen jsem bohužel viděla dřív film, sice už dávno, ale vše se mi při čtení začalo vybavovat. Ale i tak napínavé čtení na letní odpoledne splnilo mé očekávání.
Klasický Cussler, zajímavá zápletka( on nás velký bratr sleduje také, jen doufám, že ne až do kuchyně) a dobro zvítězilo nad zlem... myslím, že už byly lepší....
Tak nevím, nebyl to Cook, na kterého jsem zvyklá. Příliš mnoho rozvláčného líčení různých lékařských aktivit, ze začátku docela nuda. Pak se to trochu rozjelo a konec byl tedy dost překvapivý. Takže tentokrát jen za 4 hvězdy.
Zatím nejlepší kniha, čtu popořadě od první a Mankell se stále zlepšuje. Navíc je zajímavé, jak vždy propojí kriminální příběh s popisem života v nějaké zemi. Teď Jihoafrická republika před převratem. Žádné plytké povídání a popisování , děj frčí a nitky se splétají.... těším se na další..
Opět prima detektivka, ale předchozí se mi zdály lepší. A samozřejmě se těším na další.