koki.veru komentáře u knih
Druhý díl o Josie byl stejně dobrý jako ten předchozí a už se těším,až se pustím do dalšího. Moc jsem si tuto sérii oblíbila.
Miluju sérii Pilíře země a ani tato kniha to nezměnila. Super příběh, plno postav, zajímavé historické momenty. Opravdu super a jen doufám, že bude další díl.
Wau, opět super příběh od tohoto autora. Nemohla jsem se od knihy vůbec odtrhnout a závěr byl velice napínavý a hlavně překvapivý. Čekala jsem, že vrah bude úplně někdo jiný. Postavu kriminalista Joona Linny mám moc ráda a jdu se hned vrhnout do dalšího dílu.
Super příběh. Od začátku jsem čekala, jak to vše vlastně bylo a na konci jsem byla hodně překvapená. Po dlouhé době zase povedená knížka.
Druhý díl stejně dobrý, jako ten první. Nádherně se čte a člověk se dozví opět něco nového z historie.
Nádherná romantická trilogie. Moc jsem si čtení těchto třech knih užila, četlo se to velice dobře a moc mě to bavilo. Až mi je líto, že už to mám přečtené.
Velice povedená knížka. Nedovedu si představit, že bych takto s někým sdílela byt. Ale super námět na knížku a moc pěkně napsané.
Krásná kniha. Nádherný příběh o doktorech. Mám moc ráda dlouhé knihy, které jen tak neskončí a plno postav a velice rozvinutý děj. Za mě opravdu super.
Povedená knížka. Líbilo se mi, jak se neustále měnila "hlavní" postava, každá podkapitolka z pohledu někoho jiného. Do poslední chvíli jsem pořád měnila podezřelého a když byl konečně odhalen, tak jsem byla hodně překvapená :) pěkná detektivka.
Nádherná knížka. Úplně mě pohltila, nemohla jsem vůbec přestat číst. Okamžitě jsem si oblíbila hlavní hrdinku a fandila jí od začátku do konce :) Po nějaké době mě zase nějaké knížka dostala :) super.
Jedna z mých nejoblíbenějších knížek. Již jsem četla na střední škole, nyní jsem se opět rozhodla po ní sáhnout. Velmi zajímavý jazyk, mnoho humorných scén, opravdu doporučuji všem.
Miluju případy oddělení Q a ani tenhle nebyl výjimkou. Napínavé do samého konce a konec docela otevřený. Doufám,že brzy vyjde další díl.
Opět povedený díl - postavu Frosta a Shacka jsem si moc oblíbila. Doufám,že bude brzy další díl,protože ten konec je dost otevřený a jsem velice zvědavá,jak to dopadne.
Tak opět super zajímavý a napínavý příběh. Miluju tuhle sérii a asi není potřeba nic dalšího dodávat
Super psychothriller. V jednu chvíli mě napadlo, kdo by mohl být vrah, ale pak jsem to zamítla, takže jsem byla ke konci hodně překvapená. Od této autorky jsem četla všechny knížky a i tato byla za mě super. Doufám, že přijde ještě nějaká.
Přečteno v rámci čtenářské výzvy. Před pár lety jsem byla na divadelním představení Vánoční koleda (kde hrála Chýlková a Roden) a moc se mi to líbilo. Knížka byla také moc pěkná, přečteno během chvilky. Taková pěkná pohádka na zamyšlení.
Na tuto knížku jsem narazila díky čtenářské výzvě. Nejdřív jsem se trochu vylekala, když jsem viděla jak je tlustá a chvilinku mi trvalo se začíst, ale nakonec mě kniha docela pohltila. Super historický a romantický příběh, moc jsem si to užila a jsem ráda, že jsem na knížku narazila.
Začátek knihy byl spíše takový pohodový a nic moc se nedělo. Ale potom to začalo mít spád a konec byl velice překvapivý, vůbec jsem to nečekala. Docela zajímavá knížka.
Opět super kniha z mé oblíbené série. Originální zápletka, krátké a napínavé kapitoly, zajímavé postavy. Byla jsem nadšená a nemohla jsem přestat číst.
Na jednu stranu pěkný thriller, zajímavé a originální téma, kniha měla spád a byla plná napětí a překvapivých zvratů. Ale na druhou stranu mi občas připadala až neuvěřitelná, a trochu přitažená za vlasy.