koki.veru koki.veru komentáře u knih

Pořád jsem to já Pořád jsem to já Lisa Genova

Tuhle knížku už jsem před pár lety četla. Teď jsem se k ní vrátila díky čtenářské výzvě (kniha, kterou nebudete číst poprvé). Knížka mě opět dostala a pohltila. Je strašně čtivá a člověk má až pocit, jak kdyby sám tuto nemoc měl.

16.01.2023 5 z 5

Jarní oběť Jarní oběť Anders de la Motte

Opět další super díl z této úžasné série. Až do skoro poslední stránky jsem vůbec netušila, jak to tedy opravdu bylo. A že závěr byl opravdu překvapující.

16.10.2022 5 z 5

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Pěkná, povedená oddychová romantická knížka. Docela jsem zvědavá, jak to bude dál s ostatními bratry, takže si určitě přečtu další knihy ze série.

10.08.2022 5 z 5

Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

Wau, moc povedená knížka a velice překvapivý závěr. Knihu jsem téměř nemohla odložit a snažila jsem se číst o každé volné chvilce. Téma pro mě bylo velice zajímavé hlavně proto, že mám 6-ti měsíční dceru a nedokážu si představit, že by se něco takového stalo mne a co bych v této situaci dělala.

11.04.2022 5 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Neskutečný příběh. Mám velmi ráda knížky z tohoto období a tahle byla jedna z nejlepších, co jsem zatím četla. Čte se opravdu krásně. Několikrát jsem měla i slzy v očích, zvlášť v částech, kde byli zmiňovány děti (jelikož mám čtyřměsíční holčičku a nedovedu si představit, co bych v uvedených situacích dělala).

29.01.2022 5 z 5

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Knihu jsem už četla na střední jako povinnou četbu. Nyní jsem se k tomu vrátila v rámci čtenářské výzvy. Knížku mám moc ráda, jen ten konec je docela smutný.

10.01.2022 4 z 5

Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Druhý díl super, stejně jako první. Napínavé, zajímavá zápletka, a postava Frosta je úžasná. Těším se až se dostanu k dalšímu dílu.

01.01.2022 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Nádherná knížka. Moje teprve druhá kniha od této spisovatelky, a super. Příběh jsem si moc užila, velice pěkně se četl a konec byl super a dojemný. Nádhera.

30.06.2021 5 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Pěkná odpočinková a romantická knížka. Mám moc ráda knížky od této spisovatelky - vždy se k nim ráda vracím, když už mám thrillerů až až. Tahle knížka se moc pěkně četla a prostředí hypnoterapie bylo velice zajímavé.

26.11.2020 5 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Knížka mě velmi překvapila. Četla se velice dobře, příběh měl spád a to správné napětí a tajemství. Za mě opravdu super počtení :)

29.04.2020 5 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Moje první knížka od toho autora a myslím, že budu pokračovat dál. Hlavní postava je velice zajímavá (sice mě občas štve, že všechno hned ví a uhodne cokoli, aniž by měl k tomu dostatek informací), ale o to je asi příběh a vyšetřování zajímavější. Kniha se čte velice dobře, je napínavá, takže se určitě vrhnu na druhý díl.

27.02.2020 4 z 5

Osvětimská knihovnice Osvětimská knihovnice Antonio G. Iturbe

Knížka je strašně těžká na čtení, ale je nádherná. "Strašný" příběh z koncentračního tábora. Dita jsem si hned oblíbila a obdivovala, jak se se vším vypořádala, stejně jako další postavy. Ze začátku bylo hodně těžké se začíst a připadalo mi, že kniha vůbec neutíká, ale postupně se to zlepšovalo, až jsem knihu nemohla odložit. Silný příběh.

14.02.2020 5 z 5

Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Pěkná knížka. Je pravda,jak tady píšou ostatní,že to není thriller,ale spíš psychologický román. Ale povedený příběh od kterého jsem se nemohla odtrhnout.

29.09.2019 5 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Knížka se mi moc líbila, byla to taková velice oddechová knížka, oddechový příběh, ale po všech těch thrillerech a detektivkách mám občas chuť si přečíst něco uvolňujícího a romantického. Určitě se časem vrátím a pustím do druhého dílu, pravděpodobně za dlouhých zimních večerů.

11.09.2019 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Zatím nejlepší díl, který jsem četla (je pravda, že se to od prvního dílu stále zlepšuje, takže jsem zvědavá, co přijde dál :)) Příběh dvou malých unesených holčiček byl opravdu napínavý a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Úžasná knížka :)

28.06.2019 5 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Suuuper knížka, super příběh. Opravdu podařený thriller. První polovina s Amber byla suprová, ale druhá část s Daphne, ta byla ještě o trošku lepší :) Knížku doporučuju, vůbec jsem se nenudila, spíš jsem to hltala :D

11.05.2018 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Super knížka, výborné postavy, propracovaný děj. Okamžitě jsem se do této knížky ponořila. Fakt moc moc doporučuji a jdu se vrhnout na další díl.

27.04.2017 5 z 5

Šikmý kostel 3 Šikmý kostel 3 Karin Lednická

Za mě tedy nejslabší díl z těch tří,ale i přesto pěkná knížka, zajímavý příběh.

08.07.2024 5 z 5

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Super knížka,super příběh. Napínavé, překvapivé. Nemám co bych vytkla.

02.06.2024 5 z 5

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

K této knize jsem se dostala až letos díky čtenářské výzvě. A rozhodně nelituji,že jsem ji četla. Chvilku mi tedy trvalo,než jsem se pořádně začetla a rozlišila jména,ale potom už to šlo samo a bylo mi velice líto,když kniha skončila. Nádherný a čtivý příběh.

25.04.2024 5 z 5