koki.veru komentáře u knih
Tuhle knížku už jsem před pár lety četla. Teď jsem se k ní vrátila díky čtenářské výzvě (kniha, kterou nebudete číst poprvé). Knížka mě opět dostala a pohltila. Je strašně čtivá a člověk má až pocit, jak kdyby sám tuto nemoc měl.
Opět další super díl z této úžasné série. Až do skoro poslední stránky jsem vůbec netušila, jak to tedy opravdu bylo. A že závěr byl opravdu překvapující.
Pěkná, povedená oddychová romantická knížka. Docela jsem zvědavá, jak to bude dál s ostatními bratry, takže si určitě přečtu další knihy ze série.
Wau, moc povedená knížka a velice překvapivý závěr. Knihu jsem téměř nemohla odložit a snažila jsem se číst o každé volné chvilce. Téma pro mě bylo velice zajímavé hlavně proto, že mám 6-ti měsíční dceru a nedokážu si představit, že by se něco takového stalo mne a co bych v této situaci dělala.
Neskutečný příběh. Mám velmi ráda knížky z tohoto období a tahle byla jedna z nejlepších, co jsem zatím četla. Čte se opravdu krásně. Několikrát jsem měla i slzy v očích, zvlášť v částech, kde byli zmiňovány děti (jelikož mám čtyřměsíční holčičku a nedovedu si představit, co bych v uvedených situacích dělala).
Knihu jsem už četla na střední jako povinnou četbu. Nyní jsem se k tomu vrátila v rámci čtenářské výzvy. Knížku mám moc ráda, jen ten konec je docela smutný.
Druhý díl super, stejně jako první. Napínavé, zajímavá zápletka, a postava Frosta je úžasná. Těším se až se dostanu k dalšímu dílu.
Nádherná knížka. Moje teprve druhá kniha od této spisovatelky, a super. Příběh jsem si moc užila, velice pěkně se četl a konec byl super a dojemný. Nádhera.
Pěkná odpočinková a romantická knížka. Mám moc ráda knížky od této spisovatelky - vždy se k nim ráda vracím, když už mám thrillerů až až. Tahle knížka se moc pěkně četla a prostředí hypnoterapie bylo velice zajímavé.
Knížka mě velmi překvapila. Četla se velice dobře, příběh měl spád a to správné napětí a tajemství. Za mě opravdu super počtení :)
Moje první knížka od toho autora a myslím, že budu pokračovat dál. Hlavní postava je velice zajímavá (sice mě občas štve, že všechno hned ví a uhodne cokoli, aniž by měl k tomu dostatek informací), ale o to je asi příběh a vyšetřování zajímavější. Kniha se čte velice dobře, je napínavá, takže se určitě vrhnu na druhý díl.
Knížka je strašně těžká na čtení, ale je nádherná. "Strašný" příběh z koncentračního tábora. Dita jsem si hned oblíbila a obdivovala, jak se se vším vypořádala, stejně jako další postavy. Ze začátku bylo hodně těžké se začíst a připadalo mi, že kniha vůbec neutíká, ale postupně se to zlepšovalo, až jsem knihu nemohla odložit. Silný příběh.
Pěkná knížka. Je pravda,jak tady píšou ostatní,že to není thriller,ale spíš psychologický román. Ale povedený příběh od kterého jsem se nemohla odtrhnout.
Knížka se mi moc líbila, byla to taková velice oddechová knížka, oddechový příběh, ale po všech těch thrillerech a detektivkách mám občas chuť si přečíst něco uvolňujícího a romantického. Určitě se časem vrátím a pustím do druhého dílu, pravděpodobně za dlouhých zimních večerů.
Zatím nejlepší díl, který jsem četla (je pravda, že se to od prvního dílu stále zlepšuje, takže jsem zvědavá, co přijde dál :)) Příběh dvou malých unesených holčiček byl opravdu napínavý a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Úžasná knížka :)
Suuuper knížka, super příběh. Opravdu podařený thriller. První polovina s Amber byla suprová, ale druhá část s Daphne, ta byla ještě o trošku lepší :) Knížku doporučuju, vůbec jsem se nenudila, spíš jsem to hltala :D
Super knížka, výborné postavy, propracovaný děj. Okamžitě jsem se do této knížky ponořila. Fakt moc moc doporučuji a jdu se vrhnout na další díl.
Za mě tedy nejslabší díl z těch tří,ale i přesto pěkná knížka, zajímavý příběh.
Super knížka,super příběh. Napínavé, překvapivé. Nemám co bych vytkla.
K této knize jsem se dostala až letos díky čtenářské výzvě. A rozhodně nelituji,že jsem ji četla. Chvilku mi tedy trvalo,než jsem se pořádně začetla a rozlišila jména,ale potom už to šlo samo a bylo mi velice líto,když kniha skončila. Nádherný a čtivý příběh.