koki.veru koki.veru komentáře u knih

Zámožná žena Zámožná žena Barbara Taylor Bradford

Už nějakou dobu mám knížku doma a teprve nedávno jsem se k ní dostala a jsem moc ráda :-)velice pěkný a bohatý příběh a už se těším až se dostanu k dalšímu dílu :-)

22.12.2018 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Velice povedený příběh. Střídání Emmy a Jane a střídání minulosti a přítomnosti mi nevadilo, dalo se v tom lehce vyznat. Pěkný nápad na příběh a nádherně zpracovaný. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout.

29.06.2018 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Mně se knížka velice líbila. Zajímavá zápletka a člověk se u toho vůbec nenudí, žádná hluchá místa, neustále se něco děje. Konec byl však velice překvapivý, vůbec jsem to nečekala.

11.04.2018 5 z 5

Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Chvilku jsem se musela do knihy přemlouvat, ale nakonec jsem ráda, že jsem se přemluvila. Kniha byla úžasná, šokující, napínavá. Nemohla jsem se doslova odtrhnout od knížky. Kniha ve mně nechala mnoho emocí a asi se pustím do dalších dílů z této série, ale mezitím si přečtu trošku veselejší knihy.

17.01.2018 5 z 5

Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

Úžasný román. Už dlouho mě kamarádka překecávala, ať si to přečtu, teď se na to konečně dostalo a byla jsem nadšená.

26.07.2017 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Úžasná knížka. Vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout. Asi nemám vůbec nic, co bych jí vytkla, je tam všechno - zajímavý příběh, napínavý děj, vyšetřování. Až téměř do konce jsem netušila, kdo by mohl být vrah. Super :)

22.03.2017 5 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Velice zajímavý příběh z období války, knížka se mi docela líbila, ale jsem zvyklá na více akční knížky, kde je nějaké napětí a podobně, což mi u téhle knížky docela chybělo. Ale jsem velice ráda, že jsem si knihu přečetla a vyzkoušela zase trochu jiný styl.

24.02.2017 4 z 5

Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Velmi povedena knizka. Jsem opravdu moc rada,ze jsem si ji diky ctenarske vyzve mohla precist. Cekala jsem klasickou romantarnu,ale byla jsem velmi prekvapena. Napinavy dej,prijemne postavy. Proste super.

27.01.2017 5 z 5

Anna ze Zeleného domu Anna ze Zeleného domu Lucy Maud Montgomery

Tuto knížku jsem četla velmi ráda, když jsem byla menší. Nyní jsem se k ní opět vrátila díky "čtenářské výzvě" a jsem ráda, že jsem to udělala. Jedna z nejlepších knížek, které jsem měla ráda, když jsem byla malá. Člověk se přesune do svého dětství a myslí na to, jaký on byl a co dělal, když byl mladší. Postavu zrzavé Anny si musí oblíbit snad každý.

02.06.2016 5 z 5

Ptáci v trní Ptáci v trní Colleen McCullough

Wau, opravdu úžasná knížka. Od prvních stránek jsem se do téhle knihy začetla a nemohla přestat :) Kniha o třech generacích rodiny Clearyů, kniha plná lásky, ale i nenávisti. Okamžitě jsem si sehnala i filmové zpracování, abych mohla porovnat knihu se seriálem, ale kniha je jednoznačně lepší.

30.11.2015

Skleněný ostrov Skleněný ostrov Nora Roberts

Krásná trilogie,pohodové nenáročné čtení,klasická Nora Roberts. Až mi je líto že to byly jen tři díly, postavy jsem si oblíbila.

26.09.2024 5 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Už jsem četla snad všechny knížky od této spisovatelky a tato za mě asi nejslabší. Nápad se mi zdá dobrý ale asi to mělo být lépe zpracované. Závěr byl překvapivý,ale celé mi to přišlo takové utahané,ne moc dobře zpracované. Spíše takový průměr.

20.09.2024 4 z 5

Dvanáct vánočních schůzek Dvanáct vánočních schůzek Jenny Bayliss

Velice příjemná romantická knížka. Bylo to pro mě příjemné odreagování po porodu,přečteno během pár večerů,kdy zrovna děti brzy usnuly

29.07.2024 5 z 5

Oko Oko Bernard Minier

Super kniha a příběh. Rozhodně lepší než předešlý díl. Tento se mi moc líbil,a doufám že bude co nejdříve pokračování.

13.03.2024 5 z 5

Lov Lov Bernard Minier

Tohoto autora a tuto sérii mám moc ráda a všechny díly byly super,ale u této knihy jsem se pořád nějak nemohla úplně začíst a něco mi tam chybělo. Za mě tedy jeden z nejslabších dílů,ale to mě neodradí od přečtení další knihy,snad se to tam zlepší.

06.03.2024 4 z 5

Nevlastní dítě Nevlastní dítě Nicole Trope

Knížka se četla hezky,bavilo mě,jak byl příběh psán že tři úhlů pohledu,ale něco mi tam chybělo. Začátek mi připadal takový zdlouhavý,až někde uprostřed knihy jsem byla napnutá,jak ti bude dál a pořádně jsem se začetla. Ale jinak pěkný a zajímavý příběh.

29.02.2024 4 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Nádherný třetí díl této úžasné série. Miluju příběhy z období koncentračních táborů. Nedovedu si představit,jak to všichni ti lidi mohli zvládnout a obdivuju je. Byla to opravdu ztěžka a zlá doba a můžeme být rádi,že žijeme v této době. Párkrát jsem měla i slzy v očích a bylo mi moc líto,když kniha skončila.

17.02.2024 5 z 5

Postřižiny Postřižiny Bohumil Hrabal

Přečteno jen kvůli čtenářské výzvě a kniha mě vůbec nebavila a byla jsem ráda,když jsem ji dočetla.

08.02.2024 2 z 5

Hodinář z Dachau Hodinář z Dachau Carly Schabowski

Nádherný příběh z té nejkrutější doby. Miluju tyto příběhy a obdivuju lidí, kteří si tím prošli. Nedokážu si představit,že bych v té době žila. Povedená a moc pěkně napsaná knížka.

05.02.2024 5 z 5

Černá a purpurová Černá a purpurová Wojciech Dutka

Nádherná knížka. Mám moc ráda knihy z této doby, k této jsem se dostala díky čtenářské výzvě a byla jsem nadšená.

23.06.2023 5 z 5