komtesa komentáře u knih
DOBRY VEČER,TAK JSEM SE DOČKALA ,KNIHA OCENĚNA JIŽ BYLA A PŘED CHVILI SKONČIL NA ČT 1 ČESKY LEV A TAM BYL FILM --HUDBA ,PAN DOBRY OCENĚNY TAK CO BYCH SI MOHLA JEŠTĚ PŘAT -- ABY PAN HAVELKA NATOČIL I DRUHOU ČAST A JDU SE ZNOVU PODIVAT NA FILM A ZNOVU SI PŘEČTU KNIHU -JE TO TO NEJLEPŠI CO JSEM VIDĚLA ZA LONSKY ROK DOPORUČUJI VŠEM-JAK KNIHU TAK I FILM
POŘAD TO OKOUZLENI JAK KNIHOU TAK FILMEM TRVA
Včera mě kniha došla ,jsem velice spokojena ,kniha je velice čtivá ,už se těšim na další dily
Komentáře k této knize dobře knihu popsaly .Taky doporučuji k čteni , kdo má rád historii a jak žili lidi v těch dobách .
VIKY KLENIK - BYLO MĚ JIŽ 76 LET ALE PAMATUJI SI DOUFAM DOBŘE ŽE MALEVIL BYL ZFILMOVANY FRANCOUZI A ČLOVEK LITOVAL ŽE NEUMI DOBŘE NEMECKY BYLA NA RAKOUSKE TELEVIZI V TECH LETECH JSEM SE ČASTO NA NI DIVALY PROTOŽE V BRNE BYL DOBRY SIGNAL TAM JSEM VIDELY HODNE FILMU I PISNI -MLUVIM O DOBE 70 -80 LET
KNIHU MAM DODNES A ČETL JSTE BIDNE ROKY JE TO NĚCO PODOBNYHO TAKY NADHERA VYCHAZELY DOBRY KNIHY JEN SI ČLOVEK MUSEL BUD VYSTAT FRONTU JA JSEM BALA V ODEONU TAK JSEM MĚLA MENŠI PROBLEM SE ZHÁNĚNIM KNIH DOUFAM ŽE SE NA MĚ NEZLOBITE ŽE JSEM VAS OSLOVILA KOMTESA
KNIHA HASTRMAN SE MĚ MOC LIBILA , -MUSI ČLOVĚK VYDRŽET A ČIST POMALU , ABY VŠEMU POROZUMĚL I DRUHOU ČAST I KDYŽ JSEM JI NEČETLA TAK PEČLIVE JAK PRVNI ČAST
PO ZHLEDNUTI FILMU NADŠENI A OKOUZLENI A OČAROVANI HLAVNĚ PŘEDSTAVITELEM HASTRMANA ,DIALOGY ,KRASNOU KRAJINOU A VÝTEČNA REŽIE PANA ONDŘEJE HAVELKY -KRASA-- DOUFAM, ŽE PAN HAVELKA SE PUSTI I DO DRUHÉ ČASTI ZFILMOVANI KNIHY A NENECHA SE OTRAVIT NEGATIVNIMA PŘISPEVKAMA OD NĚKTERYCH KRITIKŮ ---TAKY POSTAVY VE FILMU---
PAN FARAŘ ,I POSTAVA SLUHY , PAN NADLESNI I DIVKA KATYNKA BYLY OPRAVDOVY A NEVIM KDO JINY BY JE HRAL NEŽ TY CO JE HRALY --PAN REŽISER MĚL ŠTASTNOU RUKU PŘI VYBĚRU HERCŮ
PŘIZNAM SE ŽE FILM JSEM VIDĚLA JIŽ 3 KRAT DOKONCE JSEM SI KOUPILA DVD
A KNIHU JSEM ČETLA JEŠTĚ JEDNOU PO ZHLEDNUTI FILMU
NEOPOMENU I PANA SPISOVATELE MILOŠE URBANA , OD NĚHO JSEM VIDĚLA FILM SANTINIHO JAZYK , MAM KNIHU LORD MORD A CHYSTAM SE KOUPIT SEDMIKOSTELI OBOJI BYLO PRO MĚ NEPŘEKONATELNÝ ZAŽITEK
PŘED TIM JSEM VIDĚLA FILM DOGMAN A TAKY BYL NADHERNY I KDYŽ JINY SOUDEK ,ALE TO JE ŽIVOT
CHYSTAM SE ZNOVU PODIVAT NA FILM
Já jsem ji četla ještě před Stmíváním ,ale tam jsou zvonky typu ,Lidi ,jsou pro mě potrava -dobytek Pářila byste se ,se svou potravou-krávou .Škoda ,že pani spisovatelka ,nenapsala pokračováni ,bylo tam nejmeně několik možnosti a neuzavřeno ,Jenom znovu usnul ,k té ženě ,ho něco táhlo -a sex měli ,,no omlouvám se mám moc velkou fantazii Libila se mě
Chtěla jsem si knihu koupit ,ale nikde není v nabídce ,jenom všichni prodejci ji měli ve výprodeji svého času do 200 kč ,je zapomenutá ve skladech nebo kdepak jsou všechny výtisky ,to ji má každý doma ,a nechce se s ni rozloučit ,ráda bych si ji přečetla ,ale 1000 kč nedám , prosim poučte mě o omylu