Kornout komentáře u knih
Povinnost pro každého warlorda co nosí denně maskáče, rád běhá po lese s paintballkou a hraje si na vojáčky..Srdcervoucí popis z pohledu vojáka asi té nejhorší, nejbrutálnější a nejabsurdnější války v Evropě..
Asi nejlepší díl celé série. Kdo viděl jen film, rozhodně přečtěte knihu, je MNOHEM lepší.
Harry Potter je srdcovka a přestože čím jsem starší tím víc logických děr a nesmyslů v knize vidím, stále musím uznat že je to super vymyšlený svět s gigantickým potenciálem. A čtvrtý díl je za mě jeden z nejzábavnějších
Létající hlava okolo Titanu je něco opravdu šíleného ale stojí to za to...A rozhodně doporučuju přečíst 2x!!
A hele! Já četl jako dítě knihu od R.R. Martina aniž bych o tom věděl! Co se týče knihy, tak námět je naprosto boží, ale to zpracování!!! První povídka je úžasná vyvražďovačka, ale bohužel pro čtenáře přežije ta nejméně sympatická postava, které vám zbytek knihy leze na nervy svoji arogancí, pošukáctvím a naprosto nulovým charizmatem..Z nějakého důvodu jsem měl celou knihu pocit, že se (pro mě tenkrát neznámý autor) v hrdinovi z nějakého důvodu vzhlédl a to mě rozčilovalo ještě víc. Co se týká ostatních příběhu, ty jsou velice zdařilé, ale na první povídku prostě nemají. Verdikt - těžce nevyužitý potenciál Archy!
Překvapivě dobré. Má to spád a dobře se to čte. Jen ten cliffhanger na konec.. mám rád uzavřené konce, ale chápu že jde o první díl. Doufám, že to autor v pokračování ukočíruje, protože svět je opravdu zajímavý a jsem zvědavý, jak to celé dopadne.
Velice, ale velice zajímavé. Válka v Afghánistánu z pohledu vojáka, kterej je tak trochu magor, protože nikdo jiný na takovouhle obživu nemá koule
Líbí se mi drsný konec, ale kniha bývá místy dost zmatená co se týče popisů oblastí a bojů