koudja komentáře u knih
Kvalitně namluvená audiokniha, dobrý obsah. Sice jsem si původně myslel, že to bude něco o letcích z 2.w.w. a četl jsem špatně Nebe NAD Berlínem, ale to v konečném důsledku vůbec nevadí. :D
Velice pěkně zpracovaná a obsáhlá knížka s obrázky umění. Doporučuji!
Přišlo mi to průměrné. Na vesnice vkládané hmoty převážně hranatých objektů a pro mě nesmyslné cpaní bezpřesahových střech na český venkov mě úplně nenadchnul...
Fajn tiskovina s fajn nápady týkajících se zadání workshopu.
Super knížka postřehů, ke kterým se opravdu člověk může vracet.
Zdařilá publikace vzniklá v rámci exkurze se studenty. Inspirativní fotky zajímavých míst doplňuje smysluplný text. V závěrečné fázi publikace jsou studentské koncepty horských budov, které jsou jednoduše představeny na 2-4 stránkách pomocí skic a krátkých popisků.
Fajn sbírka povídek z nichž některé jsou víc super a některé tak normálka.
Kdysi dávno nám cizí náhodný starší pán o tomto díle velice poutavě vyprávěl. Potají jsme se mu smáli a připadal nám trochu divnej, a o knížce jsme usoudili, že je to asi nějaká blbost.
Prd… Je to dobrý! Stojí za přečtení.
7/10, něco je super, něco se mi louskalo blbě, něco moc neoslovilo.
Aby skutečnost byla skutečností, ba aby důvěra byla důvěrou, aby ušlechtilé činy nebyly poznamenány vypočítavostí, nemohou vycházet z prokazatelné jistoty konečného triumfu. Tak jako víra, láska a naděje v tomto světě.