kryspin66 komentáře u knih
Další z řady Falcových případů. Autorka opět nezklamala.
Příjemně napsaný děj příběhu, jen už podle názvu je vcelku daný pachatel. Ale přesto stojí tato kniha za přečtení. Mohu doporučit.
Vcelku slušně napsaná historická krimi. Dost dlouho nebyl znám "hříšník". Chystám se číst další knihy tohoto autora tak doufám, že budou stejně zajímavé.
Čekal jsem trochu větší zápletku v předešlých dílech tak se dostavila alespoň tedy. Docela dobrý čtení.
Zajímavý děj, ale je málo pravděpodobné, že by hlavní hrdinové přežili tak dlouho v první linii.
Čekal jsem trochu větší zápletku, ale jinak docela dobrý čtení.
Docela slušná krimi. Falco je opravdu šikovný informátor (vyšetřovatel).
Docela slušná krimi. Falco je opravdu šikovný informátor (vyšetřovatel).
Tento díl už nedosahuje kvalit prvního, ale přesto vřele doporučuji.
Mohu hodnotit jako v předchozím díle. Nějak mě to nezaujalo. Velmi průhledný děj.
Toto dílo autora mi mile překvapilo. Děj byl vcelku poutavý. Mohu vřele doporučit.
Velmi mile mi tato kniha překvapila. Těším se na další pokračování. Doporučuji.
Vcelku mě kniha vtáhla do děje. Jen bylo přehnané jak ze všeho hlavní hrdina vyvázl takřka bez zranění nebo naopak byl hned vyléčený. Jinak historické obléhání Malty byl docela přesný. Můžu doporučit.