kryspin66 komentáře u knih
Vkusné pokračování prvního dílu z doby krále Alfréda. Těším se na další díl
Kniha je skvěle napsaná. První díl byl možná lepší druhého, ale vřele doporučuji přečtení.
Další díl který jsem od tohoto autora přečetl jak se říká "jedním dechem". Doporučuji
Román mě velmi bavil, četl jsem ho jedním dechem i když děj se dá vcelku dobře předvídat dopředu. Přesto mohu doporučit.
Vcelku superkniha. Jméno Gutenberg jsem znal, ale víc jsem o něm nevěděl jako o Mistru hracích karet. Celý jejich život je vkusně zasazen do detektivního děje novodobých postav. Doporučuji přečtení.
Tato kniha patří k těm nejlepším od tohoto autora. Přečetl jsem jí jedním dechem. Mohu vřele doporučit.
Kniha mě zaujala svým příběhem i když zrádce se dal odhadnout hned na začátku knihy. Příběh zasazen do doby těsně po II.světové válce. Mohu doporučit jako oddychovku.
Příběhy legionářů jsou vkusně a nenásilně předkládány pro čtenáře. Vcelku jsem se sžil s Catonem a těším se na již čtvrtý díl série.
Řím zrovna není můj šálek kávy, ale musím uznat, že autor v této sérii mě zaujal jak je vcelku přesný v historii. Příběhy legionářů jsou vkusně a nenásilně předkládány pro čtenáře. Vcelku jsem se sžil s Catonem a těším se na již třetí díl série.
Řím zrovna není můj šálek kávy, ale musím uznat, že autor v této sérii mě zaujal jak je vcelku přesný v historii. Příběhy legionářů jsou vkusně a nenásilně předkládány pro čtenáře. Vcelku jsem se sžil s Catonem a těším se na další díl série.
Trochu zvláštní styl psaní autorky. Chvíli mi trvalo vyznat se v příběhu, ale děj byl velmi poutavý a zajímavý. Vřele doporučuji.
Je pravda že jsem vraha uhodl téměř před polovinou knihy, ale i tak byl děj vcelku poutavý. Dana Brauna jsem nečetl (pouze jsem viděl film) tak nemohu srovnávat. Nejzajímavější část byl samotný překlad deníku.
Musím popravdě napsat, že jsem ke knize přistupoval nejistě. Ale příběh mě doslova pohltil a knihu jsem přečetl jedním dechem. Vřele doporučuji.
Třetí díl byl stejně poutavý jako díl druhý. Celkem zvláštní konec příběhu, ale rozhodně celá trilogie stojí za přečtení.
Druhý díl už nebyl tak poutavý jako Mozaika stínů, ale i tak ho můžu doporučit. Jsem zvědav co díl třetí.