kryspin66 kryspin66 komentáře u knih

Bledý jezdec Bledý jezdec Bernard Cornwell

Vkusné pokračování prvního dílu z doby krále Alfréda. Těším se na další díl

08.11.2013 4 z 5

Bouře šípů Bouře šípů Christian Cameron

Kniha je skvěle napsaná. První díl byl možná lepší druhého, ale vřele doporučuji přečtení.

27.10.2013 4 z 5

Hromobití Hromobití Wilbur Smith

Další díl který jsem od tohoto autora přečetl jak se říká "jedním dechem". Doporučuji

Na život a na smrt Na život a na smrt Wilbur Smith

Zlatokopecký díl - také velmi čtivý. Doporučuji.

Modrý horizont Modrý horizont Wilbur Smith

Další velmi poutavý díl.

Monzun Monzun Wilbur Smith

O tomto druhém dílu mohu říct totéž co o prvním.

Dravec Dravec Wilbur Smith

Super kniha plná děje. Těším se na další díl.

Tyran Tyran Christian Cameron

Román mě velmi bavil, četl jsem ho jedním dechem i když děj se dá vcelku dobře předvídat dopředu. Přesto mohu doporučit.

18.10.2013 4 z 5

Kniha tajemství Kniha tajemství Tom Harper (p)

Vcelku superkniha. Jméno Gutenberg jsem znal, ale víc jsem o něm nevěděl jako o Mistru hracích karet. Celý jejich život je vkusně zasazen do detektivního děje novodobých postav. Doporučuji přečtení.

09.10.2013 5 z 5

Lazarova krypta Lazarova krypta Tom Harper (p)

Tato kniha patří k těm nejlepším od tohoto autora. Přečetl jsem jí jedním dechem. Mohu vřele doporučit.

02.10.2013 5 z 5

Ztracený chrám Ztracený chrám Tom Harper (p)

Kniha mě zaujala svým příběhem i když zrádce se dal odhadnout hned na začátku knihy. Příběh zasazen do doby těsně po II.světové válce. Mohu doporučit jako oddychovku.

28.09.2013 4 z 5

Orel mezi vlky Orel mezi vlky Simon Scarrow

22.09.2013 4 z 5

Orel na lovu Orel na lovu Simon Scarrow

Příběhy legionářů jsou vkusně a nenásilně předkládány pro čtenáře. Vcelku jsem se sžil s Catonem a těším se na již čtvrtý díl série.

15.09.2013 4 z 5

Vítězství orla Vítězství orla Simon Scarrow

Řím zrovna není můj šálek kávy, ale musím uznat, že autor v této sérii mě zaujal jak je vcelku přesný v historii. Příběhy legionářů jsou vkusně a nenásilně předkládány pro čtenáře. Vcelku jsem se sžil s Catonem a těším se na již třetí díl série.

11.09.2013 4 z 5

Na křídlech orla Na křídlech orla Simon Scarrow

Řím zrovna není můj šálek kávy, ale musím uznat, že autor v této sérii mě zaujal jak je vcelku přesný v historii. Příběhy legionářů jsou vkusně a nenásilně předkládány pro čtenáře. Vcelku jsem se sžil s Catonem a těším se na další díl série.

11.09.2013 4 z 5

Poklad Montséguru Poklad Montséguru Sophy Burnham

Trochu zvláštní styl psaní autorky. Chvíli mi trvalo vyznat se v příběhu, ale děj byl velmi poutavý a zajímavý. Vřele doporučuji.

01.09.2013 4 z 5

Starožitník Starožitník Julián Sánchez

Je pravda že jsem vraha uhodl téměř před polovinou knihy, ale i tak byl děj vcelku poutavý. Dana Brauna jsem nečetl (pouze jsem viděl film) tak nemohu srovnávat. Nejzajímavější část byl samotný překlad deníku.

28.08.2013 3 z 5

Kamenná pěst Kamenná pěst Peter Watt

Musím popravdě napsat, že jsem ke knize přistupoval nejistě. Ale příběh mě doslova pohltil a knihu jsem přečetl jedním dechem. Vřele doporučuji.

20.08.2013 5 z 5

Obléhání nebes Obléhání nebes Tom Harper (p)

Třetí díl byl stejně poutavý jako díl druhý. Celkem zvláštní konec příběhu, ale rozhodně celá trilogie stojí za přečtení.

16.08.2013 4 z 5

Rytíři kříže Rytíři kříže Edwin Thomas

Druhý díl už nebyl tak poutavý jako Mozaika stínů, ale i tak ho můžu doporučit. Jsem zvědav co díl třetí.

12.08.2013 4 z 5