Kskaja komentáře u knih
Silný příběh, snad ani nečtu kdybych věděla o čem bude. Chování postav soudit nemohu...
Příběh se mi nelíbil, čtivé to bylo.
No kniha nebude pro každého.
Styl písma zvolen nevhodný.
Skvělá knizka. Mělo to vše, co příběh ma mít. Opravdu jsem si čtení užívala. První setkání s autorkou a chci si přečíst od ni vše! Teď hned :D
Závěr byl excelentní.
Příběh se mi líbil. Vykreslení doby, žádné kruté příběhy. Fajn, odpočinkové a čtivé
Mrzí mě, že jsem ke knížce přistupovala s nechuti. Před touto knihou, jsem četla par nic moc příběhu. Takže jsem si pořádně nevychutnala začátek.. Kde zpívají raci rozhodně stojí za to si ji přečíst a vychutnat. Krásný, originální námět. Příroda okouzlující. Doporučuji.
Velice čtivé. Děj ubíhá rychle. Bavilo mě to, i když to bylo dost předvídatelné. Psychotrillery mám ráda.
Krásné čtení. Kniha mě bavila. Čtivé. Začátek trochu složitější. Ale po nalodění už si jen užíváte příběh.
Vyhovovaly mi krátké kapitoly, v tu chvíli jsem se přestala děsit 536 stran. Styl a forma psaní geniální. No za to 3 hvězdy. Pořád nevím, zda mě kniha vlastně bavila. Bylo to čtivé, ale příběh vazl.. nemělo to tu správnou hloubku.
Opravdu jsem se bála, že mě knížka nebude bavit a opravdu mě bavila. Přečetla jsem si ji díky čtenářské výzvě. Krátké a svižné kapitoly. Žádný zdlouhavý popis osob nebo prostředí. Zápletka super. Spokojenost.
Velmi čtiva kniha. Toto mě dost bavilo. Na stejné téma jsem četla už vice knih, tato se radi k těm povedeným.
Jasně pár nelogickych chvil to mělo, ale nevadilo mi to.
Doporucuji
Tuto knížku jsem chtěla mít rychle za sebou. Hlavně z důvodu, že jsem si tady tím kolotočem neplodnosti sama prosla a všem těm pocitům jsem rozuměla, nechtěla jsem je znovu zažívat. Naštěstí to u nás dopadlo dobře:) .
Kniha se čte sama, poutavá. Dej není zdlouhavý. Kapitoly z minulosti už mě ke konci nebavilo, proto jedna hvězda dolů.
Dvě hvězdy za kapitoly z minulosti. Jen kvůli nim sem to dočetla. Jinak mě to nebavilo. Co věta to ,,vtipné,, přirovnání. A v 59 letech dědek...? To mi nesedelo.
Tohle byla bomba. Hned od první stránky čtivé. Dlouho jsem přemýšlela, zda si knizku přečíst, bala jsem se, že bude moc drsná. Ale bylo to akorát. ;) Doporučuji k přečtení.
Tak za prvé, velmi děkuji uzivateli Emma27 za prozrazení deje. Stačí napsat na začátek komentáře SPOILER. Chtěla jsem si přečíst názory na knihu, než ji rozectu a co se nedozvim...!! Takže jsem od začátku knihy věděla.
A za druhé. Kniha velice čtiva, napínavá, úplně mě pohltila a fakt skoda, ze jsem věděla...
Knihu doporučuji!
Z této knížky jsem nadšená. Na čtení jsem se těšila a užívala si ho. Super napínavé a oddechové.