Kskaja komentáře u knih
Výborná kniha. Jsem nadšená. Čtivé, žádná hluchá mista. Super.
Uf, ted jdem ji docetla. To byla jizda.Paradni kniha, ktera vas vtahne a nepusti.
Knížka se bude radit k mým top přečtenych.
Dlouho jsem se ji vyhýbala.
Bylo to skvělé, vtipné, misty šokující, politovanihodne.
Dokonce mě to donutilo upéct bublaninu a zavarit rybíz:D
Zajímavé, vtipné, svižne, smutné a radostne ...
Obálka kniha krásná (jiná než tato na DK)
Knížku doporučuji.
Moc jsem se na novou knihu těšila a ... ani bych neřekla, že to psala Moriarty. Zdlouhavé a místy nudné čtení.
První polovina knihy byla skvělá a nedalo se přestat číst. Druhá polovina už nebyla tak svižná a celkově se už Perry opakoval. Je mi líto, že nebyl v životě šťastnější.
Čtivé a zajímavé.
No poslední prectena kniha od Colleen a teď mám cist co? ..
Kniha byla skvela, svižná, čtiva, dojemna
Tleskám .
Nenáročná, zábavná kniha. Mě to bavilo. Vubec mi nevadil charakter Anny a dost jsem se i nasmála, prostě pohoda. Obálka se mi líbí ;).
Krásný jemný příběh. Přesně na takové to čtení jsem se těšila po všech těch detektivkach.
Asi těch zvratů na mě bylo moc, nedotazene. Je to taková ta kniha, co ničím nepřekvapí.
Napínavé,čtivé a oddechové.
Začátek slabší. Hlavně označení kapitol pojmenováním rusalka, sudicka,nymfa atd... hodně dlouho jsem nevěděla, kdo tady kapitolu vypráví.. po cca 50 stranách si zvyknete a pak začíná prava knihomolska jizda. Super thriller.
Můžete mi prosím vymazat paměť, at si to můžu přečíst znovu?
Skvělý zážitek.
Knížka mě bavila. Odpocinula sem si u ni a na čtení se těšila. Velice čtivé.
Mafiánské prostředí berte s rezervou, moc tam toho není. Ale příjemné zpestření.
Trochu moc fnukani po Nicolasovi, to mi přišlo příliš.
Prvních 200 stran se četlo samo, kniha se mi velmi líbila. Poté mi to přišlo natahování děje a konec až moc sladky. Ale přesto doporučuji. Co oceňuji je skvěle popsané pocity postav.
Kniha se mi líbila. Místy natahování děje. PARIS ma skvělé knizky. Moje top autorka, jestli někdo má tip na stejně dobré autory, napište.
Ještě plus za výběr jmen, Livie a Adam se jmenuji moje děti :)
Kde jsem to jen cetla? Aha ... uz vim..Laura Kneidl obslehla tuto knihu. Opravdu.. její kniha ,,Nedotykej se mě,, je jak přes kopirak. A v poděkování Mona děkuje Laure, za to, že si knihu přečetla... takze nahoda to není. No teda Lauro...
Jinak kniha fajn, ctiva.. občas nelogicka. Ale jako oddechovka dobrý.