Laf Laf komentáře u knih

Půlnoční rituál Půlnoční rituál Laura Walden

Hned po prvních stránkách mě děj úplně vtáhl a ráda jsem se ke knize vracela, abych zjistila pokračování příběhu. Prolínání minulosti a přítomní tomu dodalo na poutavosti a nechybí ani spousta zápletek. Výborná kniha :)

27.05.2018 5 z 5

Zátoka lží Zátoka lží Amanda Quick (p)

Skvěle napsáno. Už od první stránky jsem byla vtažena do děje a vydrželo to až do konce. Můžu jen doporučit, výborná kniha :)

19.05.2018 5 z 5

Záhadný skvost Záhadný skvost Amanda Quick (p)

Skvěle a poutavě napsaná kniha. O zajímavé situace a zvraty také není nouze. Tato kniha je dobrá volba pro chvíle pohody :)

29.04.2018 4 z 5

Francouzské hedvábí Francouzské hedvábí Sandra Brown

Až do konce knihy vůbec nebylo jasné, kdo za vším stojí a stejně pak bylo překvapením, kdo že měl být vrah. Skvěle a poutavě napsané tak, že knihu jsem přečetla jedním dechem.

13.04.2018 4 z 5

Smrtící tanec Smrtící tanec Laurell K. Hamilton

Každá kniha v této sérii je zatím lepší než ta předešlá. Spousta akce, zvratů a neustále něčeho nového, co mě nutí sáhnout po další knize a dozvědět se více. Doporučuji :)

13.04.2018 5 z 5

Sen o Somersetu Sen o Somersetu Leila Meacham

Bylo pěkné sledovat počátky vzniku Somersetu a historii členů hlavních rodin, o kterých děj pojednává. Díky skokům v čase to bylo občas nepřehledné, ale i tak pěkné čtení.

31.03.2018 4 z 5

Krvavé koleno Krvavé koleno Laurell K. Hamilton

Naprosto výborné čtení. Neustále se něco děje, proto je těžké knihu vůbec pustit z ruky. Každý díl je lepší a lepší :)

29.03.2018 4 z 5

Smrtící klon Smrtící klon J. D. Robb (p)

Opět skvělá kniha z této série. Chytlavá, se spoustou zápletek a navíc výborně zapracované téma klonování do celého děje.

03.03.2018 5 z 5

Smrtící pravidla Smrtící pravidla J. D. Robb (p)

Skvěle napsaný další příběh v této sérii. :)

24.12.2017 5 z 5

Proměny srdce Proměny srdce Jude Deveraux (p)

Poutavě napsané a skvěle se u toho dá odreagovat. Příjemná oddechovka. Doporučuji :)

15.12.2017 4 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Pěkně napsaný příběh z druhého pohledu. Doplnilo mi to mezery z prvního dílu. Doufám, že bude nějaké pokračování. Ráda bych zjistila, co bylo z jeho pohledu dál :)

17.11.2017 4 z 5

Nádherná svatba Nádherná svatba Jamie McGuire

Na jednu stranu super, že jsem se mohla dozvědět, co se dělo mezi odletem a přítelem z Las Vegas, ale úplně nejlepší by to bylo, kdyby se to objevilo už v tom prvním díle, nemuselo to vyjít zvlášť. Na druhou stranu mi v tomhle pokračování něco chybělo a nelíbilo se mi to už tolik, jako předchozí díly.

28.10.2017 3 z 5

Fakt smůla Fakt smůla Jeff Kinney (p)

Opět nezklamala. Pobavila a je fajn sledovat, co za nápady zase Greg vymyslí. :)

14.10.2017 5 z 5

Ošklivá pravda Ošklivá pravda Jeff Kinney (p)

Tohle mě baví číst. Zasměju se u toho a ráda se dozvídám, co dalšího za patálie Grega zase potká. Můžu všem doporučit, na věku nezáleží :)

01.10.2017 4 z 5

Krajina světla Krajina světla Nora Roberts

Příjemné a nenáročné čtení. Báječně popsaná atmosféra, ve které se příběh odehrává, takže není problém si ji při čtení barvitě představovat spolu s dějem. Taková oddychovka :)

14.09.2017 4 z 5

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Dávám palec nahoru této knize :D Je tak dobře napsaná, aby zmátla každého čtenáře, protože konec dopadne úplně jinak než jak se na počátku zdá. Doporučuji.

05.07.2017 4 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Líbilo se mi to. Byla jsem mile překvapena, že i pokračování bylo dobře napsané.

21.06.2017 5 z 5

Rodrick je king Rodrick je king Jeff Kinney (p)

Kniha pro malé i velké. Pro pobavení nejlepší volba a krásné ilustrace :)

30.05.2017 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Skvěle napsáno, výborné zápletky a prostě se nejde jen tak snadno od čtení odtrhnout :)

21.05.2017 4 z 5

Deník malého poseroutky Deník malého poseroutky Jeff Kinney (p)

Po knize jsem sáhla, protože každý říkal, jak je to humorná kniha. A měli pravdu. Často jsem se u toho nasmála. Navíc to čtení rychle utíkalo a obrázky děj hezky doplňovaly. Řekla bych, že kniha je vhodná pro každého bez rozdílu věku. Výborná k odreagování :)

07.05.2017 4 z 5