Laf Laf komentáře u knih

Krev není voda Krev není voda Jackie Collins

Tohle je pecka. Hned od začátku mne kniha bavila a postupně se přidávaly další a další zápletky, které dodaly knize ještě víc na zajímavosti. Za přečtení to stálo. Můžu doporučit.

23.01.2021 5 z 5

Město iluzí Město iluzí Amanda Quick (p)

Kniha se četla velmi dobře. Děj je napínavý a plný zvratů. Samozřejmě ani tady nechyběl prachový králíček. Skvělá kniha a mohu jen doporučit :)

20.01.2021

Volání sirén Volání sirén Amanda Quick (p)

Tohle nemělo chybu. Hned od začátku mne kniha vtáhla a nechtěla jsem ji vůbec dát z ruky. Neustále se něco děje, že není čas ani si vydechnout. A nejlepší postavou byl opět prachový králíček. Tato série je opravdu výborná. Můžu doporučit :)

17.01.2021

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Krásné odpočinkové čtení, kde nechybí ani zvraty a správná dávka napětí. Na knihu jsem se těšila a nezklamala. Také je poutavě napsaná, že stránky utíkají jedna za druhou, že jsem ani nevěděla jak a už jsem dočítala poslední. Za mne mohu knihu doporučit :)

16.01.2021 4 z 5

Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Další super pokračování. Něco se konečně rozmotalo, ale pořád zůstává spoustu k zodpovězení. Super zvraty, někde až nečekané. A ten otevřený konec? Grrr :)

12.01.2021 5 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

Kniha mne bavila. Samé zvraty, tajemství, ale i nové informace, které vnáší světlo do děje a poodhalují svět Elitních králů.

11.01.2021 5 z 5

Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Dobré pokračování. Také čtivě napsáno, ale něco mi tam chybělo, co bylo v předešlých dílech. A konečně se vyjasnili i nějaké otázky z předchozích dílů, ale i tak jich zůstává dost k zodpovězení. Tak uvidím, co bude dál :)

10.01.2021 5 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Příběh, který jsem přečetla za jeden večer, jak mne to vtáhlo a netrpělivě jsem očekávala, co přinese další strana. Úžasný a dojemný příběh, který můžu každému doporučit.

08.01.2021 5 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Tak tohle jsem nečekala. Hned od začátku jsem byla vtažena do děje a netrpělivě očekávala, co přinese další stránka. O napětí a zvraty také není nouze. Super kniha, mohu jen a jen doporučit :)

07.01.2021 5 z 5

Úsvit Úsvit Jayne Ann Krentz

Krásný příběh pro chvíle odpočinku. Je to čtivé, zábavné, ani napětí nechybí. Skvělá kniha :)

06.01.2021 4 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Kniha se mi moc líbila. Je čtivě napsaná, že mne hned vtáhla do děje a těšila jsem se, co dalšího bude na příští stránce. Výborná kniha k odpočinku. Můžu doporučit :)

03.01.2021 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Tak při čtení prvních sto stran jsem si říkala, jestli to nevzdat a knihu neodložit. Přišlo mi to takové nezajímavé. Do čtení jsem se nutila. Pořád jsem doufala, že nastane zlepšení. Naštěstí zlepšení přišlo. Po tom nezajímavém začátku se kniha začala pomalu rozjíždět. Přišli další zvraty. A s každou přečtenou stránkou se to četlo lépe a lépe až bylo těžké knihu odložit. Za ten pěkný konec to stálo přečkat ten začátek :)

02.01.2021 4 z 5

Šťastný Lucky Šťastný Lucky Sandra Brown

Skvělá kniha se zajímavými zápletkami. Zařadila bych ji mezi odpočinkovou četbu :) Věřím, že i pokračování o dalších sourozencích bude stejně dobré.

30.12.2020 4 z 5

Srdce v bouři Srdce v bouři Nora Roberts

Krásně a čtivě napsaný příběh, který má spád a rychle utíká. Jako oddechovka je to dobrá volba. :)

28.12.2020 3 z 5

Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Když jsem knihu začala číst, tak jsem čekala všechno možné. Dost mne navnadil popis knihy. Ale jak jsem se prokousávala knihou stále víc, začala jsem si říkat, že název knihy možná odráží to, jak celá kniha dopadne. Představovala jsem si ledasco, ale tenhle konec opravdu ne. A že to má mít další díl? To bylo nemilé překvápko :) Celkově se mi kniha líbila. Dobře napsáno, že se to čte skoro samo. Za přečtení to opravdu stojí :)

27.12.2020 5 z 5

Polibek stínů Polibek stínů Laurell K. Hamilton

Měla jsem od knihy větší očekávání. Chvilku mi trvalo zvyknout si na všechny ty postavy. Nejvíce se mi kniha začala líbit tak v druhé polovině a konec samozřejmě byl nejlepší. Doufám, že další díly budou už lepší. Tato série má skvělý potenciál, tak snad autorčina snaha nepřijde vniveč.

25.12.2020 3 z 5

Doktore, fofrem, jde o život! Doktore, fofrem, jde o život! Patrick Taylor

Příjemná oddychovka plná humorných příhod a hlášek. Dobrá volba, pokud chcete nějakou pohodovou a nenáročnou knihu na večer :)

23.12.2020 4 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Čekala jsem od knihy všechno možné, ale i tak dokázala předčit má očekávání. Do knihy jsem se hned začetla. Postavy jsou super a jejich příběhy ještě lepší. Navíc vytvořený nový svět, který mne hned také zaujal a s ním i příběhy, které se tam můžou odehrát. Doufám, že pokračování bude stejně tak dobré jako byl tento díl. Už se na to těším :)

20.12.2020 5 z 5

Talisman pro štěstí Talisman pro štěstí Helena Hunting

Příjemná a oddychová kniha, která potěší. Líbili se mi hlavní postavy i zápletky. Za mne super, můžu doporučit :)

19.12.2020 5 z 5

Absolutní zbraň Absolutní zbraň Chris Ryan (p)

Velmi dobře zpracovaná kniha. Výborně a detailně vyprávěno, že jsem si dokázala živě představit dané situace v ději. Nechybí ani napětí od začátku až do konce. Knihu můžu jen doporučit :)

18.12.2020 5 z 5