Laf Laf komentáře u knih

Tajuplná zahrada Tajuplná zahrada Jayne Ann Krentz

Kniha se mi moc líbila. Chytla mě už od začátku a musela jsem ji rychle dočíst, abych zjistila, jak to všechno dopadne. Nechybí ani pořádná dávka paranormálna. :)

29.06.2014 4 z 5

Proklej svítání Proklej svítání Karen Chance

Tento díl mě hodně bavil. Nechybí ani akce a je plná humoru. Napsáno velmi dobře, že to vůbec nenudilo jako se stávalo občas v jiných dílech.

28.06.2014 4 z 5

Vůně jasmínu Vůně jasmínu Jude Deveraux (p)

Pěkná kniha, ale čekala, že to bude pokračovat jakože v přítomnosti, ale tohle pojednávalo o minulosti a trochu mi to přišlo mimo celou tuhle řadu. :)

23.06.2014 3 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Moc pěkná kniha. Velmi dobře napsaná, že se to čte nakonec úplně samo a jen tak lehce vás to nepustí. Doporučuju :)

21.06.2014 4 z 5

Dýchání pod vodou Dýchání pod vodou Alex Flinn

Kniha je dobrý materiál k zamyšlení. Ale to je tak celé. Když Nick psal, jak se choval, tak mi přišel jako manipulativní a násilnický buran (to je ještě slabé pojmenování) a Cait jako myška, která si to nechala všechno líbit, místo aby se mu postavila. Bohužel tato kniha má docela realistický základ v životě dnešní doby.

14.06.2014 2 z 5

Šarlátové noci Šarlátové noci Jude Deveraux (p)

Tento díl se mi moc líbil. Už se těším na další pokračování a další osudy lidí. :)

14.06.2014 4 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Cynthia Hand

Tak tohle bylo něco. Celou dobu jsem byla napnutá, jak se vyřeší ten milostný trojúhelník. Tenhle poslední díl byl plný zvratů, hlavně ke konci, kdy na všechny číhala smrt na každém kroku. Užila jsem si tuhle sérii a doufám, že od této autorky ještě něco vyjde :)

10.06.2014 4 z 5

Zasvěcená Zasvěcená Cynthia Hand

Sice se v tomto díle toho nedělo tolik jako v tom prvním, ale stejně to bylo dobré počtení, které se četlo úplně samo a rychle to utíkalo.

06.06.2014 4 z 5

Levandulové ráno Levandulové ráno Jude Deveraux (p)

Autorka píše dobře. Velmi rychle se to čte a je to krásné pohodové čtení. Jen jsem už téměř od začátku věděla, jak to dopadne :)

04.06.2014 3 z 5

Sykot Sykot Julie Garwood

Moc pěkné. Přečteno jedním dechem. Akce od začátku do konce a romantika taky nechybí :) Doporučuju

01.06.2014 5 z 5

Mrazivé hříchy Mrazivé hříchy Kay Hooper

Další dobré čtení od této autorky. Pořád se něco děje, takže je těžké se odtrhnout od čtení :)

31.05.2014 4 z 5

Čarodějka stínů Čarodějka stínů Kalayna Price

Po knize jsem v knihovně sáhla jen tak a jsem ráda, že jsem si jí přečetla. Opravdu se mi to líbilo. Celou dobu se něco děje a postavy v knize jsem si hned oblíbila. Už se těším na pokračování :)

30.05.2014 5 z 5

Nadpozemská Nadpozemská Cynthia Hand

Moc pěkné čtení. Dobře napsané a čte se to úplně samo. Už se těším na pokračování a jak se to všechno bude vyvíjet dále :)

27.05.2014 4 z 5

Roztomilé malé lhářky Roztomilé malé lhářky Sara Shepard

Docela dobré čtení. Jenom mi vadilo, že co kapitola, to o někom jiném a dost jsem se v tom ztrácela. Další díl si chci přečíst jen abych zjistila pokračování toho zmatku.

26.05.2014 3 z 5

Polibek nesmrtelnosti Polibek nesmrtelnosti Alice Moon

Čekala jsem od toho víc. Moc se tam toho nedělo, co by mě mělo udržet u čtení. Sice jsem to dočetla, ale byl to boj. Akce až při posledních stránkách. Do pokračování asi po tomhle výkonu nejdu.

23.05.2014 2 z 5

Barvy smyslnosti Barvy smyslnosti Vina Jackson

Přečteno, i když jsem měla chuť ji někdy radši odložit. Příběh, který se v této knížce skrývá, byl pěkný, ale napsán takovou nudnou formou, že to od čtení odrazovalo. Další díly bych si taky ráda přečetla už jen kvůli tomu, jak se vyvine vztah mezi hlavními hrdiny, ale podruhé už to číst rozhodně nebudu.

18.05.2014 2 z 5

Mrazivá pouta Mrazivá pouta Kay Hooper

Opět kniha od této autorky, která se mi moc líbila. Bylo těžké se od toho odtrhnout a jít dělat i něco jiného :D. Jen ten konec mě trochu mrzí, že dopadl tak, jak dopadl... Doporučuju si to přečíst :)

16.05.2014 4 z 5

Lovec strachu Lovec strachu Kay Hooper

Líbilo se mi to. Děj měl spád a četlo se to skoro samo. Určitě stojí za to si tuto knihu přečíst :)

15.05.2014 4 z 5

Šepoty a lži Šepoty a lži Joy Fielding

Knihu jsem vůbec nedokázala dočíst. Skončila jsem v půlce, vůbec mě to nebavilo, nic zajímavého se nedělo.

10.05.2014 1 z 5

Smrtící polibek Smrtící polibek Alice Moss

Moc pěkná kniha, dobře napsaná a čtivá. Jen to dopadlo trochu jinak, než jsem doufala, ale co už :) Krásné počtení :)

07.05.2014 4 z 5