Laughtubbe komentáře u knih
Ačkoliv to není na 5 hvězdiček tak se mi to i tak líbilo. Pěkný nápad na příběh. Kdyby se to rozvedlo více ´, tak by to mohlo být úžasné.
Páni ! To je ale něco. Sbírka úžasně napsaných povídek obohacena o krásné ilustrace. Sérii Selekce zbožňuji. Je to úplně něco jiného než normálně čtu. Žádní upíři a jiné krvelačné bestie...jen princezny. Krásné oddychové čtení ke kterému se budu stále vracet. Tato kniha mi doplnila mezery v příběhu. A co si budu nalhávat, ten obal je dokonalý :*. Doporučuji úplně všem. Mám v nic uložené čtyřlístky.
Netvor? Tento příběh byl jiný, ale velmi jsem se, při jeho čtení, bavila. Líbila se mi už jen ta myšlenka, jak z namyšleného hocha dokáže skromná dívka rozkrýt milující bytost. Láska toho dokáže dost, proto si važme lidí, kterým na nás záleží.
Páni! Druhé díly z trilogie bývají kamenem úrazu. Vždy budou ve stínu dílu prvního a předvojem dílu třetího, tudíž posledního. Bývá to taková ta vábivá část příběhu před tak očekávaným koncem. Ale! Bylo to krásné a plynulé pokračování. Nic co by čtenáře odradilo. Akce střídala vtip a to si troufám myslet, že má rád každý. Nebyla chvíle, kdy bych knihu odložila, když nepočítám oběd :). Opět přečteno za den a půl. Doporučuji !!!!!
Musím se přiznat, knihu jsem si pořídila díky krásné obálce. Zaujala mě na první pohled, ale to asi každého. Jsem velmi ráda, že jsem se s příběhem Sophie střetla. Kdo to ještě nečetl, měl by tak v nejbližší době udělat. Je to poměrně tenká kniha a nezabere Vám víc jak den, dva času. Je to originální pojetí démonů, čarodějnic i například duchů. Líbila jsem mi, a to velmi, hlavní zápletka. Za mě 5 hvězd.
Kniha byla úžasná.Výstižný název.Od začátku knihy to bylo celkem klidné ale ke konci se to stupňovalo.Přečíst si tuto knihu,stejně jako celou serii, byl a vždy bude zážitek.Mohu jen doporučit.
Dlouhé čekání je u konce. V prvním mystery YA čtu boxu byla tato kniha. Velmi mě potěšila a hned jsem odložila rozevřenou knihu a začínám číst tuhle překvapivou novinku.
Už se nemůžu dočkat až si ji přečtu. Je to o dívence kterou znám osobně. Úžasná holčina.
Opět jsem se přesvědčila ,že Češi opravdu umí psát. Bylo to něco úžasného. Obálka mě zlákala a já jí za to děkuji. Obohatila mi dva dny a bývalá bych ji přečetla na jeden zátah. Elfryd jsem si oblíbila. Nerada bych Vám popisovala co se mi na příběhu líbilo a tak. Doporučuji jít do ní aniž víte o čem je. Je to pak o to větší zážitek.
Tak to bylo úžasný. Jako bez přehánění bylo to narvané akcí za akcí. Překvapení na každé stránce. No to byla prostě jízda.
Moc se mi to líbilo. Muselo to stát spousty práce a já ho měla za chvilku přečtené. Brzy se k tomu jistě vrátím.
Dlouho jsem o této knize přemýšlela. Opravdu mě zaujala jak obálka, tak anotace k příběhu. Velmi originální pojetí asijské mytologie. Chvilku mi trvalo se do děje ponořit. Ačkoliv byl děj velmi akční už od počátku, tak jsem se začetla asi až od strany 55. A pak už jsem to nedala z ruky. Velmi jsem si čtení užila a ač k tomu mám pár výtek ,tak byl celkově dojem z knihy pozitivní. Za sebe mohu jedině doporučit.
Kniha bez jediné chybičky. Nestává se mi často abych četla tak úžasný fantasy příběh plný akce,lásky a andělských křídel. Patch je na oko rebel, a co si budeme nalhávat je to šíleně sexy chlap ... a Nora měla šílené štěstí že ho potkala a společně jsou úžasní.
Tak všem známý příběh dvojce Bella a Edward. Povinná výbava každého čtenáře fantasy.
Kniha která dozajista chytne za srdce každého čtenáře. Jde vidět jak jsou lumpové vychytralý a oběti až moc důvěřivé. Po této knize jsem už nechtěla dělat ou-pair. Bylo zde vidět jak nikoho ze zákazníků nezajímá jak se tam slečny dostali. Je to zvěrstvo.
Už aby Clary mohla být s Jacem v klidu :( Velmi mě v tomto dílu zajímal Simon. Takový typický NERD a dvě slečny. Fandila jsem Izabelle, ale jak to s ní dopadlo? To si přečtěte :P
Jace. Můj oblíbenec zmizel. To byl celkem šok. Nikdo nevěděl kde je. Jen Clary se povedlo dostat k němu. Sebastián je strašný zmetek. Byl to ale moc krásný díl. Plný akce a různých zvratů. Vztah Sebastiána a Jace, Jace a Clary nebo Clary a Sebastiána. Díl se mi zase trefil do noty. Nádhera. Smekám před Cassandrou Clare. Miluju tuto sérii.
Achjo :( Proč je utnutý tak krásný vztah mezi Zoye a Stevie Ray. U tohoto jsem slzičku uronila.
To je milá oddechovka. Nic složitého ani urážlivého. Ideální na cesty. Příběh mě bavil a myslím si , že fantasie autorky je nekonečná. Poprvé jsem se setkala s kombinací rakovina a upíři. Nebylo to zlé. Už dokupuji sérii. Snad si to také někdo přečte, je to fajn :)