Layss komentáře u knih
Příběh o pubertálním pobláznění, které se změnilo až v závislost a způsobilo rozpad rodiny na dlouhé roky. Zajímavý a poutavý románek pro ženy.
Typický příběh o bohatém muži, který vyhledává společnost krásných žen, a o slušné ženě, která nedbá o peníze, ale o svou rodinu. Ta je pro ni tím nejdůležitějším. A to se Loretta snaží naučit i playboye Griffina. Velice pěkná knížka.
Knížka je plná vášnivých i nebezpečných událostí a při čtení není jednoduché se od ní odtrhnout.
Pokud je někdo na romantické a zároveň dobrodružné knížky, je tohle to pravé... Typická harlequinka s nádechem nebezpečí a vzrušení.
Opravdu zajímavá série. Upíří tématiku mám ráda, a tohle se čte dobře
Opravdu zajímavá série. Upíří tématiku mám ráda, a tohle se čte dobře
Zajímavá série... První díly byly poněkud lepší, ale i tak jsem se u čtení dobře bavila. Jen po nějaké době vůbec nedokážu rozlišit, co se v jakém díle stalo.
Pokračování zajímavého příběhu. Znovu mi chybělo trochu více šťavnatých scén, ale jinak mě čtení bavilo.
Opravdu zajímavý sci-fi příběh! Knížka byla napínavá a zajímavě postavená. Škoda, že v příběhu nebylo více lechtivých scén...
Po přečtení prvního dílu jsem se nadchla, a tak bylo jasné, že si přečtu celou sérii. Druhý díl mě nadchl o něco méně, ale i tak jsem se při čtení dobře bavila. Knížky o Karou mají zajímavý nádech.
Knížku jsem četla už před nějakou dobou, ale i tak vím, že mě bavila. Ráda se k ní někdy třeba vrátím.
Také jsem nejdříve četla druhý díl, a jakmile to bylo možné, sehnala jsem si ten první. Obě knížky jsem si vybrala k četbě, protože se jedná o mou oblíbenou spisovatelku a nechtěla jsem se ochudit o nic z její tvorby. Také si myslím, že jsou oba tyto díly pro mladší čtenáře. Jako odpočinková četba velice dobré, ale nyní už vyhledávám trochu jiný žánr.
Knížku jsem si koupila náhodou, abych měla co číst ve vlaku. Knížka mne ale moc nezaujala. Líbila se mi ta umělecká část, jen škoda, že ta tam nebyla skoro vůbec rozepsána. Hlavní hrdinka měnila postoje jak na běžícím páse. Jsem zvyklá na trochu jinou kvalitu u "červené" knihovny a bohužel tohle mi prostě nesedlo. Třeba se ale někomu bude líbit.
Po několika letech jsem se ke knížce vrátila a musím říct, že ani podruhé mě moc neokouzlila. Příběh je nijaký, a jsem si jistá, že se mi to brzy vykouří z hlavy. Četla jsem rozhodně lepší červenou knihovnu.
Knihy jsem si všimla díky výhodné nabídce a protože zněla zápletka zajímavě, knihu jsem si koupila. Příběh je to krátký, odehrávající se především v přítomnosti na krátkém časovém úseku. Dvojčata mě vždy trochu fascinovala, a nejednou jsem si pohrávala s myšlenkou, jaké by to bylo být na světě hned dvakrát. Knihu jsem přečetla za jeden jediný den - oddechovka.
Kdysi jsem si koupila první díl Čarodějek z East Endu a ten mě hodně bavil. Proto jsem měla v plánu si koupit i pokračování, ale to mi chvíli trvalo. Po přečtení musím přiznat, že se mi první díl líbil více. Příběh byl dobrý, i když mě mrzí, že nebylo vše dořešeno. Těším se na pokračování-
Ha, cestovat 3,5 hodiny ve vlaku bez knížky? To nejde! Vlítla jsem tedy ještě před cestou do knihkupectví a zrak mi spadl na tuto knihu. Po přečtení zadního přebalu jsem byla rozhodnutá, že ji beru a navíc jsem využila akce 1+1 a zkusila jsem i další knihu této pro mě neznámé autorky. Samotná gravitace mě bavila, autorku obdivuji, že byla schopná nashromáždit takové množství údajů o situacích, které se ve vesmíru dějí a jsou těžko představitelné. Děj byl napínavý až do konce, knihu klidně doporučuji.
Knížku jsem si koupila spíše náhodou díky výhodné nabídce, a protože mě docela zaujal samotný příběh. Do knížky jsem se začetla v pracovním týdnu a brzy na to jsem ji i dočetla. Oddychové čtení, kde není nutné se soustředit a přemýšlet. Také bych dala 3,5 hvězdičky, ale bohužel to systém neumožňuje. Třeba si ji za pár let přečtu znovu.