LCCLucifuk

Asi prvýkrát v živote sa mi stalo, že mi bola hlavná hrdinka vrcholne nesympatická. Inak mi príbeh nijako zvlášť neutkvel v pamäti. Už si ani nespomínam ako skončil..

Táto kniha ma ako decko strašne moc bavila. Z mojej strany čisto nostalgická záležitosť, ku ktorej sa kedykoľvek rada vrátim.

Úplne top kniha. Dozvedela som sa v nej strašne veľa nových informácií. Bola tak plná faktov, že sa mi miestami až ťažko čítala. Prvá kniha, pri ktorej som si robila reálne poznámky, aby som bola v obraze čo sa dialo pred 20 stranami :) Super!

Hlavné postavy sú naozaj "živé" a kniha má nádherný príbeh. Pre niekoho možno obyčajný a teda nudný, pre iného klišé. Podľa mňa však táto kniha opisuje život taký, aký reálne často je.

Jedna z mojich fakt obľúbených od Kinga. Aj keď toto si vravím skoro pri každej :)

Jedna z mojich najobľúbenejších. Toto je vyslovene kniha pkná krásy.

Kniha vtiahne čitateľa priamo do dejiska počiatkov tanečnej scény elektro hudby okoreneným o príbeh extázy. Zaujímavý a intenzívny príbeh. Kľudne by som privítala aj pokračovanie :)

Sklamalo ma, že to nie je "klasický" King. Ja osobne mám radšej jeho typické horory, detektívky ma moc neberú. Ale aj napriek tomu veľmi kvalitná kniha.