le21nka komentáře u knih
Romantický příběh pro chvíle pohody. Děj se dá předvídat, ale to vůbec nevadí.
Další skvělý rozhovor s mužem, který má velmi zajímavé povolání - vyjednavač.
Přesto, že je Nesbø skvělý spisovatel, tato kniha povídek mi vůbec nesedla. Černý jezdec byl asi nejlepší povídkou.
Nahlédnutí do života Inuitů v Grónsku. Zajímavé a poučné. Velmi dobře se četlo.
Kniha se dobře četla, téma zajímavé. Kdo s rodičů pošle své dítě na převýchovu do lesa a pak do "internátní školy", kde se s dětmi děje kdo ví co. Bez vzájemného kontaktu? Nevím, zda větší problém měla Elizabeth, nebo její rodiče.
Kniha se velmi dobře četla, námět zajímavý. Konec mě velmi překvapil.
Kniha se velmi dobře četla, námět dobrý, ale něco mi tam chybělo.
Těžce uvěřitelný příběh týraného chlapce vlastní matkou. Děs a hrůza, co vše Dave zažil.
Deset povídek od deseti českých autorek v útlé knize. Pohodové čtení. Různá témata a žánry. Velmi dobře se četlo. Skvělý tip na další knihy od autorek, od kterých jsem ještě nic nečetla.
Krásný, dojemný příběh. Útlá kniha, která vám dá víc, než byste čekali. Miluji irský venkov.
Pohodové čtení, zábavné, vtipné, lehce erotické stejně jako předchozí díly.
Paráda, skvěle napsaná kniha, která pojednává nejen o závislosti na drogách, alkoholu, automatech, ale i jiných lidech.
Je dobré si knihu přečíst, ale zajímavější by bylo pyramidy v Teotihuacánu navštívit osobně.
Romantické útěky nás tentokrát zavedly do Francie. Pohodové romantické čtení se šťastným koncem.
Příběh třicátníka, který ve vyšetřovací vazbě přemýšlí o způsobu svého života.
Šílené, odporné. Četlo se to dobře, závěr překvapil.
Vracet se ke knize určitě nebudu.
Pár stránek navíc..... Doplnění příběhu Kroniky prachu. Nejlepší byly kapitoly, které popisovaly děj u rodiny Reedových během vánočních svátků.