lea6493 komentáře u knih
krásně napsáno, úžasný příběh sice předvídatelný, ale to mu neubírá na jeho kouzlu. Čtení jsem si moc užila. Forma psaní je nezvyklá, zajímavá, mě až tak nevyhovovala,ale zase to bylo něco nového.
příběh mě velice bavil, je strhující a pořád vás nutí odhadovat jak to tedy bylo.
tak tahle knížka mě hodně bavila, víc než první díl, ale to bylo způsobeno tím, že ten jsem viděla nejdřív zfilmovaný a tudíž jsem se připravila o momenty překvapení atd. Už se nemůžu dočkat až na podzim uvidím v kinech toto zfilmováno.
silný příběh plný romantiky, smutku a životních strastí. Určitě jsem knihu nečetla naposledy, ráda se k ní časem zase vrátím.
knihu jsem měla přečtenou rychle. Moc mě bavila díky propojení humoru, erotického nádechu. Škoda že kniha je tak krátká a už se těším na pokračování Roštěnka :)
knihu jsem se rozhodla přečíst na základě přečtení knihy Vejce a já. Je zde opět osobitý humor paní spisovatelky a knihy až je dlouhá mě bavila.
oddechovka :) u knihy jsem se bavila a hlavní hrdince jsem fandila hned od prvních stránek a byla jsem zvědavá co vše si bude přát a jak se jí to splní :) Nakonec jsem se dočkala happy endu, který byl sice patrný už někde odpočátku, ale tomu neubralo na romantice :)
Knihu jsem četla proto, že mě zaujal název knihy a nezjistila jsem si nic o obsahu. Na základě toho jsem si myslela, že půjde o nějakou romantickou knížku a lá bridget jones (vtip, romantika a neustálé řešení váhy). Příjemně mě překvapilo, že se z toho vyklubala detektivka, která se četla dobře a romantiky jsem se také dočkala :)
Prvně jsem viděla film a na základě něho jsem se rozhodla, že zkusím i knížky, protože mě příběh upoutal a zajímalo mě co bude dále. Knihy nezklamaly - četla jsem jedním dechem, každou volnou chvilku. Četlo se dobře a snadno. Určitě se někdy k trilogii vrátím. Doporučuji
Tento díl mě moc nebavil, první byl určitě lepší. Bylo to takové moc vleklé a opakovaly se obdobné rozhovory.
lepší než první díl. Byl zde lepší příběh a zajímavější
na knize se mi líbil příběh, který mi přišel více propracovaný než u jiných knih tohoto žánru. Bylo to díky tomu čtivé.
kniha mě bavila ale že by u mě způsobila nějaký wow efekt to ne :) musím říct, že první dvě mě bavili více, ale i tato měla něco do sebe. Asi jsem čekala trochu jiný konec a ne takové hrr hrr zakončení v posledních cca 60 stránkách.
tak tato kniha celkem zklamání pro mě, zatím se mi od autora nejvíc líbily Hvězdy. Zklamání pro to, že jsem podle první půlky čekala nějakej "velkej" konec, obrat, cokoliv, co by mě šokovalo, ale to se bohužel nestalo :(
tak tahle kniha se prostě povedla. Bavila mě více než S hlavou v pejru nejspíše že toto téma mi bylo bližší
kniha se četla velmi dobře. Hezký příběh plný romantiky.
kniha se četla dobře, příběh mě bavil. Škoda, že je to tak krátké
jedním slovem bomba :) kniha mě pohltila postupně a hodně mě bavily ty zvraty. Čekala jsem trochu jiný konec, ale jinak super. Určitě se chystám na film ještě abych porovnala.
na knize se mi líbilo, že i přes smutný příběh je hurmorná a čtivá. Už teď se těším na další knihu od autora :)