lea6493 komentáře u knih
knize bych vytkla, že tam bylo moc příběhů dohromady, i když se ve finále spojily. Co se týká příběhu samotného, tak byl dobrý, napínavý a udržel člověka v očekávání, jak to tedy nakonec dopadne. Nejvíc na mě zapůsobil epilog kde se dozvíme, jak malé rozhodnutí může ovlivnit zbytek vašeho života.
tak tohle mě hodně bavilo. Hezky zamotané, takže těžko odhadnout jak to celé bylo :) víc takových knížek
hezké zakončení série, četlo se dobře jako předchozí a celkově mě série moc bavila.
na knize se mi líbil příběh, který mi přišel více propracovaný než u jiných knih tohoto žánru. Bylo to díky tomu čtivé.
milá nenáročná oddechovka s nádechem romantiky :) od knihy jsem si moc neslibovala a nakonec příjemně překvapila. Hlavní hrdinky jsem si hned oblíbila a už brzy jsem začala tušit, jak to skončí.
kniha mě bavila ale že by u mě způsobila nějaký wow efekt to ne :) musím říct, že první dvě mě bavili více, ale i tato měla něco do sebe. Asi jsem čekala trochu jiný konec a ne takové hrr hrr zakončení v posledních cca 60 stránkách.
knihu jsem si vybrala kvůli názvu a obálce. Doufala jsem, že to nebude totální brak a nakonec mě kniha i příjemně překvapila. Jde o nenáročný příběh o jedné dovolené na Malorce :) na Malorce jsem byla před 6ti lety, tak jsem se tam díky knize vrátila zpět :)
tento díl se mi určitě líbil nejvíc, protože zde bylo nejvíce vtipných scének. A i Hanna a Will mi přišli nejsympatičtější ze všech tří párů.
krásně napsáno, úžasný příběh sice předvídatelný, ale to mu neubírá na jeho kouzlu. Čtení jsem si moc užila. Forma psaní je nezvyklá, zajímavá, mě až tak nevyhovovala,ale zase to bylo něco nového.
příběh mě velice bavil, je strhující a pořád vás nutí odhadovat jak to tedy bylo.
tak tato kniha celkem zklamání pro mě, zatím se mi od autora nejvíc líbily Hvězdy. Zklamání pro to, že jsem podle první půlky čekala nějakej "velkej" konec, obrat, cokoliv, co by mě šokovalo, ale to se bohužel nestalo :(
tak tahle kniha se prostě povedla. Bavila mě více než S hlavou v pejru nejspíše že toto téma mi bylo bližší
kniha mě mile překvapila, četla se velice dobře a příběh nebyl zdlouhavý. Jediné co mě zklamalo, že je tak krátká.
tak tahle knížka mě hodně bavila, víc než první díl, ale to bylo způsobeno tím, že ten jsem viděla nejdřív zfilmovaný a tudíž jsem se připravila o momenty překvapení atd. Už se nemůžu dočkat až na podzim uvidím v kinech toto zfilmováno.
kniha se četla velmi dobře. Hezký příběh plný romantiky.
kniha je sice pro mladší čtenáře než jsem já, ale i tak mě moc bavila. Je to všední příběh o všedních lidech a problémech a to tomu dává to kouzlo. Doufám, že se uvažuje o zfilmování, protože jsem si celou dobu představovala jak by z toho byl skvělý film.
vtipné, čtivé. Co více dodat? snad jen, že se těším na další díl :)
kniha se četla dobře, příběh mě bavil. Škoda, že je to tak krátké
jedním slovem bomba :) kniha mě pohltila postupně a hodně mě bavily ty zvraty. Čekala jsem trochu jiný konec, ale jinak super. Určitě se chystám na film ještě abych porovnala.