-Lenicka- -Lenicka- komentáře u knih

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Znám lepší Sparksovy romány, tento mne zrovna moc nezaujal, je mi líto ..

Teror a lži: 11. září 2001 Teror a lži: 11. září 2001 Andreas von Rétyi

Dost zajímavá kniha .. teorie, možnosti .. dnes už jsou názory jiné a různé ..

Kde končí duha Kde končí duha Cecelia Ahern

Celkem hezká knížka, ale celkově mne moc neoslovila, podruhé bych asi nečetla :-/

Vždy s láskou, Petra Vždy s láskou, Petra Petra Němcová

Zajímavý příběh, ale podruhé bych asi knížku nečetla .. ten konec smutný, i pár slz mi ukáplo :-/

30.06.2011 4 z 5

Karima Karima Soheir Khashoggi

Na můj vkus zde byla až velmi podrobně popisována politika, která skoro zastínila hlavní děj - námět to byl sice dobrý, ale kniha mne bohužel moc nenadchla :-/ i když se dobře četla, čekala jsem trošku něco jiného ..

24.06.2011 3 z 5

Z lásky k dítěti Z lásky k dítěti Betty Mahmoody

Ano, jak píše Alix, spíše dokumentární pohled na manželství lidí z odlišných kultur .. různé příběhy, které jsou zde popisovány se mi opravdu líbily - nejvíc mne zaujal příběh z Pakistánu a potom příběh, kdy se otec snaží dostat své dvě děti od matky z Německa, která se o ně nestará.. opravdu smutné.. :-/ Dále jsou zde střípky z natáčení filmu, z psaní předchozí knihy a dětství Mahtob .. Jsem ráda, že jsem na tuto knihu narazila a že jsem si ji mohla přečíst, zase jsem se dozvěděla spoustu důležitých věcí ..

17.06.2011 5 z 5

Schody do nebe Schody do nebe Lenka Lanczová

Jako dospívající slečna jsem opravdu velmi ráda četla romány L.Lanczové a tento nebyl výjimkou .. dnes už bych je nejspíš nečetla ..

Past na kočku Past na kočku Lenka Lanczová

Život jako dar Život jako dar Britney Spears

Tuto knížku jsem četla, když mi bylo tak 13 - 14 let, možná i méně .. původně jsem si myslela, že je to přímo nějaký příběh o Britney, což nebyl, čímž pádem mne ta kniha docela zklamala .. dnes už bych to určitě nečetla ..

Připravená? Připravená? Chris Manby

Zajímavý námět, to ano, ale přišlo mi, že polovina knížky je tak trošku o něčem jiném, chvílemi to bylo pořád o tom stejném, ale nevadí, docela jsem se pobavila, jen opět musím říct, že se mi ten závěr moc nelíbil :-(

10.06.2011 4 z 5

Kam se poděly děti Kam se poděly děti Mary Higgins Clark

Na takhle zajímavý námět bych očekávala opravdu lepší detektivku .. přišlo mi to pouze jako příběh, u kterého skoro každý věděl, jak to dopadne .. moc mne to neoslovilo, vůbec jsem se do toho nezačetla, bohužel :-(

05.06.2011 3 z 5

Glamour Glamour Louise Bagshawe (p)

Abych řekla pravdu, tak jsem od této knížky čekala trochu něco více. Začátek se docela dost táhnul, určitě to nebyla knížka se strhujícím dějem, jak je uvedeno na přebalu. Ale příběh se mi docela líbil, i když mi přišlo, že to chvílemi bylo dost zamotané - hlavně u Helen - Haji v Ghadě. Ale myslím, že si to 4 hvězdičky zaslouží :-)

30.05.2011 4 z 5

V zajetí krásy V zajetí krásy Chris Manby

Další skvěle a vtipně napsaná kniha! Není to žádná náročná kniha, je to oddechovka na léto, u které se určitě pobavíte! Ale zase musím podotknout, že ten závěr - epilog se mi tam moc nelíbil. Jinak dávám 4 hvězdičky :-)

27.05.2011 4 z 5

Láskou posedlá Láskou posedlá Chris Manby

Skvěle napsaná kniha :-) Pohodové čtení, u kterého se opravdu pobavíte! :-) Není to žádná náročná kniha, ale moc se mi líbila, taková oddechovka .. jen ten konec se mi zdál malilinko "nereálný", ale jinak můžu doporučit :-)

25.05.2011 4 z 5

Vášeň Vášeň Louise Bagshawe (p)

Tohle je první kniha od Louise Bagshawe, kterou jsem se na doporučení rozhodla přečíst. Ze začátku mne to moc nebavilo, ale pak se děj rozjel a bylo to chvílemi opravdu napínavé a dost dobře napsané. Jen mi tam trošku vadily ty neustálé sexuální narážky, nebo jak bych to řekla. Ale jmenuje se to Vášeň, tak to tam asi mělo být .. hodnotím 4 hvězdičkami .. :-)

23.05.2011 4 z 5

Prodaná Prodaná Zana Muhsen

Na doporučení jsem se rozhodla, že si tuhle knihu také musím přečíst, jelikož mne knihy na toto téma velmi zajímají. Musím říct, že kniha je opravdu dobrá, skvělá. Přečetla jsem ji celou za pár hodin, až tak mne pohltila. Stále nad tím vším musím uvažovat a říkat, že jsem ráda za to, jak můžu žít a že jsem nikdy nic takového nemusela prožít. Také by mne zajímalo, jak to nakonec dopadlo. S chutí bych si přečetla pokračování a dávám 5 hvězdiček, tato kniha si to určitě zaslouží ..

19.05.2011 5 z 5

V rytmu charlestonu V rytmu charlestonu Sophie Kinsella (p)

Sophie Kinsella je má oblíbená spisovatelka! Všechny knížky od ní jsou super! :-)
Tato knížka je možná o něčem trochu jiném než ty předešlé, ale stejně je skvělá a můžu jí všem doporučit! :-)

16.05.2011 5 z 5

Desátý kruh Desátý kruh Jodi Picoult

Tato kniha se mi bohužel moc nelíbia .. námět a děj mne vůbec neoslovil .. a navíc se mi nelíbilo ani neustále přirovnávání s peklem .. bylo to takové zmatečné, to je můj názor .. ostatní knížky jsou jistě lepší ..

16.05.2011 3 z 5

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Velmi zajímavá kniha na nevšední téma .. opravdu vás zaujme, takže můžu doporučit .. :-)

16.05.2011 4 z 5

Až na konec všech dní Až na konec všech dní Jodi Picoult

Zajímavá kniha .. opět nevšední téma .. ale jak je zde napsáno, ano, konec mne trochu zklamal a rozhodně bych to nečekala ..

16.05.2011 4 z 5