Lenkakolar komentáře u knih
Krásná, snadno čtivá motivační knížka, kterou jsem zvládla jedním dechem. Já, co by nedůvěřivec ve "vyšší moc", využiji trochu té naivity, a s vážností se obsah knížky vyzkouším praktikovat :-)
Příběhy v metaforách mě vždy dostanou. Umím si tak situaci lépe představit a v reálném životě jde pak vše líp, při představě některých řádků. Knížka je velmi inspirativní, ovšem u mě záleží na situaci a mnoha okolnostech, kdy být Leněm nebo Beněm :-)
Knížka je velmi čtivá a chytlavá, s možností většího času bych ji přečetla i na jeden zátah. Knížka je napsána stylem dopisů, nicméně jsem měla pocit, že o dopisy mnohdy nejde, protože autor se spíše zabýval psychologií života. Nicméně obsahem mě velmi zaujala a určitě budu mít na paměti některá tvrzení. Pro mne je kniha motivací :-)
Vzhledem k mému momentálnímu období jsem potřebovala něčím povzbudit. Myslím si, že tato kniha svůj úkol splnila. Motivační a dobře čtivá knížka. Ovšem nebýt zde přítomných komentářů, že se nemám čtení po prvních kapitolách vzdávat, nejspíš bych ji odložila.