Lenkakolar Lenkakolar komentáře u knih

Jak si správně přát Jak si správně přát Pierre Franckh

Krásná, snadno čtivá motivační knížka, kterou jsem zvládla jedním dechem. Já, co by nedůvěřivec ve "vyšší moc", využiji trochu té naivity, a s vážností se obsah knížky vyzkouším praktikovat :-)

11.09.2017 4 z 5

Kam se poděl můj sýr? Kam se poděl můj sýr? Spencer Johnson

Příběhy v metaforách mě vždy dostanou. Umím si tak situaci lépe představit a v reálném životě jde pak vše líp, při představě některých řádků. Knížka je velmi inspirativní, ovšem u mě záleží na situaci a mnoha okolnostech, kdy být Leněm nebo Beněm :-)

19.04.2017 5 z 5

Dopisy Samovi Dopisy Samovi Daniel Gottlieb

Knížka je velmi čtivá a chytlavá, s možností většího času bych ji přečetla i na jeden zátah. Knížka je napsána stylem dopisů, nicméně jsem měla pocit, že o dopisy mnohdy nejde, protože autor se spíše zabýval psychologií života. Nicméně obsahem mě velmi zaujala a určitě budu mít na paměti některá tvrzení. Pro mne je kniha motivací :-)

29.03.2017 4 z 5

Dívka, která nepřestala věřit pohádkám Dívka, která nepřestala věřit pohádkám Marcia Grad

Vzhledem k mému momentálnímu období jsem potřebovala něčím povzbudit. Myslím si, že tato kniha svůj úkol splnila. Motivační a dobře čtivá knížka. Ovšem nebýt zde přítomných komentářů, že se nemám čtení po prvních kapitolách vzdávat, nejspíš bych ji odložila.

11.03.2017 3 z 5