LenkaVes komentáře u knih
Kniha spíše pro náctileté. První díl v pohodě, druhý už mi přišel zbytečně protahovaný, ale asi budu pokračovat, uvidíme jak se to bude vyvíjet. Pravda je, že člověk u takové knížky nemusí vůbec přemýšlet :-)
(SPOILER) Tak tedy...tahle kniha je jiná. Nejen mystikou a tajemnem. Nádherně popsaný první milostný akt hlavních hrdinů. Skvost mezi romantikou.. Dojemné umírání, které budete prožívat s tímto příběhem... za mě povedeným..Dámy, všimly jste si, že i dnes ve většině mužů dříme kus rytíře? ;-)
Já jsem si tuto knihu užila! Fandím ST a při čtení jsem si všechny staré známé postavy představovala tak, jak byly ztvárněny v posledních filmech. I jejich charakteristiky odpovidaly. Doporučuji fanouškům :-))
Tak nevím. Sice se mi vcelku líbil autorův styl psaní, ale ... chybělo mi tam napětí. Prakticky jsem se musela nutit, abych četla (obvykle se naopak nemůžu od knihy odtrhnout). Po půlce, tedy spíš ke konci se to rozjelo. A s koncem jsem byla spokojená :-)
Zajímavá byla postava Regence Hooka s jeho psychopatickými myšlenkovými pochody.
Po přečtení pozitivním komentářů jsem do toho taky šla, ale bohužel... asi nejsem ta správná milovnice světa Alenky v říši divů....neoslovilo mě to..